Jeg er stolt kusine

Jeg er stolt kusine av denne vakre unge damen som du ser avbildet. Nå blir hun skuespiller. Fanny Bauer Grung (22) heter hun og jeg har sagt det til henne i alle år, ditt vakre ansikt MÅ pryde et eller annet! Hun er rett og slett sjelden mener jeg. Høy, slank, supersmart, snakker flytende italiensk siden Roma har vært hennes lekeplass siden hun var liten, og vakker. Veldig vakker. Hun er datter av min onkel, Geir Grung…du er forsatt i våre tanker Geir.

Nå blir hun skuespiller og jeg heier så mye at jeg får lyst å rope det høyt til hele Norge. Dette er en av hennes to drømmer. Arkitekt eller skuespiller. Jeg heier ikke uventet på det siste siden jeg vet hun har talent og endelig vil hun pryde et sted. Dette ansiktet må vi få se mer til.

Fannina (venner kaller henne det) sier dette om kortfilmen hun har hovedrollen i:

Det er en kortfilm (5min ca) om vintage butikken til Lily Allen (pop sang.) og søsteren hennes. Marie Kristiansen  ble valgt av hennes produksjonsfirma firma til å skape den. Den handler om Lucy (meg) som er lei av hverdagen- og det jeg alltid har på meg. Jeg skifter og skifter uten å finne noe, til plutselig det flommer lys av garderoben min- jeg går inn i den og våkner i 80,70,60 og 20 tallet (med klær fra vintage butikken).
Til slutt våkner jeg i hverdagen igjen.

Marie Kristiansen (datter av Vibeke Løkkeberg og Terje Kristiansen) debuterer som spillefilmregissør og du kan lese om saken i Dagbladet HER. I London er Marie Kristiansen representert av produksjonsselskapet Skin Flicks. Søstrene Lily Allen og Sarah Owen, skaperne av Lucy In Disguise, hyret henne til å lage en frittstående film.

Jeg gleder meg på hennes vegne og håper hun får flere slike muligheter. Hun omtales som et talent i Dagbladet!! wiiiiii, kjempestas!!! Dette er et bilde fra filmen:

Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:11:01+00:00 9. mars, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |2 Comments

2 Kommentarer

  1. Anne Karin 9. mars 2011 at 14:12 - Reply

    For en nydelig jente/dame, klart du er stolt!:)) Ønsker din kusine alt det beste og håper vi får se mye til henne fremover, og det samme til deg Trinemor;-))
    Klem klem

  2. Niklas Nygaard 9. mars 2011 at 16:16 - Reply

    OI! Vakker var hun ja. Singel og eller? 😉

    Grattis får man vel si da, til begge 🙂 Skjønner at du er stolt.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits