Ny dag,  ny mulighet og kan du kose deg med Episode 4 av TVting. Denne er en pilotserie i samarbeid med Caroline Berg Eriksen, Fotballfrue, Lars Tangen og Kong Halvor. Vår første store produksjon er under planlegging og kommer til å involvere andre unge bloggere som jeg har tro på. Dette er en start og alle starter et sted.

Det er flere som kommenterer at jeg samarbeider med disse unge talentene. En kan ikke lage TV uten at en har seere, og derfor er vi flere som jobber sammen for og nå enda flere. Så enkelt og ekstra morsomt er det at folk på NRK huset har lagt merke til Kong Halvor på grunn av denne første pilotserien til TVting. Da er vi i gang og dette er bare en begynnelse. Det kommer MYE mer! KOZ!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.