Episode 4 TVting

Ny dag,  ny mulighet og kan du kose deg med Episode 4 av TVting. Denne er en pilotserie i samarbeid med Caroline Berg Eriksen, Fotballfrue, Lars Tangen og Kong Halvor. Vår første store produksjon er under planlegging og kommer til å involvere andre unge bloggere som jeg har tro på. Dette er en start og alle starter et sted.

Det er flere som kommenterer at jeg samarbeider med disse unge talentene. En kan ikke lage TV uten at en har seere, og derfor er vi flere som jobber sammen for og nå enda flere. Så enkelt og ekstra morsomt er det at folk på NRK huset har lagt merke til Kong Halvor på grunn av denne første pilotserien til TVting. Da er vi i gang og dette er bare en begynnelse. Det kommer MYE mer! KOZ!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-03-10T07:54:03+00:00 10. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , , |1 Comment

One Comment

  1. Gjest 30. mars 2011 at 12:05 - Reply

    Den vakre svanen Fotballfrue viste seg altså å ha stemme som en stygg andunge.
    Og kjære dere, har dere talefeil?. Oslo heter ikke Oschlo. Det er et egennavn og har ikke valgfri uttale.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits