Trygda på kontoret

For en dag, for en uke…hektisk er bare mellomnavnet! Jeg har vært i fire ulike byer, holdt tre kurs i sosiale medier, skravlet på inn og ut pust under to foredrag, og ikke minst ikveld vært gjest hos TRYGDEKONTORET. Kjempegøy! Jeg var ganske nervøs og stressa i forkant, for dette er lizzom kred-gutta på Krinken. De som sier de korrekte tinga, får folk til å le bare de sier promp og har mindre seere enn Fotballfrua har lesere. Måtte bare skrive det, for folkelige er de ikke. Men en ting er sikkert.  Jeg er herved avstandsforelske i både Odd-Magnus Williamson (Torsdag Kveld fra Nydalen) og Thomas Seltzer (programleder Trygdekontoret). De er begge bamser på hver sin måte og jeg skal tulle hardt med de veien videre. Vi sees på Gullruten gutter og æ glæd mæ.

Jeg må starte  litt før på dagen, for jeg har ordnet topplokket. Ser du det? Barbert bort sidene og det er diggbart. Elsker å gjøre nye ting, så takk for Kari på Chi Hair i Drammen. Du gjør hår-livet mitt lettere og jeg digger dine kreative hender. Alt grått er en saga blott, og fredagskvelden brukes til å bygge opp formen til Godset Kick off imorgen!

Men tilbake til gutta i Trygdekontoret…jeg vil sitte mer i stolen der. Besøk av andre hadde de og….noen som sang/rapa. Min sønn ble dødsglad når han hørte at mamma sitt navn ble nevnt i en rap av Onkl P og Jaa9. Sosiale medier spesialrap….diggbart!

Mens jeg satt der og hang på pauserommet slo jeg av noen ord med norges herligste og morsomste blogger Linnea. Hun er en fest og en morsom ung dame. Bloggen hennes kan du nyte og kose deg med HER. Hun er satirisk så det holder….LOVE <3

Det var flere som sang og denne karen kom hele tiden bort og sa – Trine, jeg vil snakke litt med deg. Ganske irriterende egentlig! Skjerp deg Admiral P!

Men han hadde to NYDELIGE sønner med seg så jeg tilga han snakkelittmeddeg-maset ganske fort!

Plutselig så jeg en ufattelig handsome dude i rød caps. Hey! Det er jo Kong Halvor fra TVting. Jeg ble helt starstruck, han er jo på TV lizzom, sammen med hun derre Trine Grung. Helt vilt spør du meg…tenk å treffe han der da!

Men sukk. Tilbake sitter jeg med disse to som jeg faktisk skal gifte meg med neste sommer. Helt sant. Gled deg til Trygdekontoret, jeg skal tilbake dit. Sånn er det med den saken!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:26:07+00:00 11. mars, 2011|Categories: YTRINGER|Tags: , , , , , |7 Comments

7 Kommentarer

 1. Halvor Harsem 11. mars 2011 at 21:25 - Reply

  Thomas ser ut som en tommel som noen har tegnet et smileansikt på, bare at det ikke smiler. Litt sånn spørsmålstegntommel. Jepp

 2. Move2move44 11. mars 2011 at 21:30 - Reply

  Hvor har du holdt kurs og hvor har du holdt foredrag?

  • Trine Grung 11. mars 2011 at 21:44 - Reply

   HSH hvor jeg er kursleder og foredrag i Sarpsborg og Fredrikstad. Om sosiale medier

 3. Ensmakavhonning.com 11. mars 2011 at 21:48 - Reply

  Hehehe:) Ser ut som du har kost deg:) Må få med meg Trygdekontoret skjønner jeg^^

 4. Aylar Von Kuklinski 24. mars 2011 at 04:05 - Reply

  Så nettopp programmet på nrk nett-tv. Kjempemorsomt! 🙂
  Mens vi er inne på temaet blogging, nett og slik. Lurer på om du kan ta deg litt tid til å besøke min blogg og si hva du synes og mener. Tåler kritikk både positivt og negativt jeg altså:):
  http://fullstendigkaos.blogg.no/

 5. Aylar Von Kuklinski 24. mars 2011 at 04:05 - Reply

  Så nettopp programmet på nrk nett-tv. Kjempemorsomt! 🙂
  Mens vi er inne på temaet blogging, nett og slik. Lurer på om du kan ta deg litt tid til å besøke min blogg og si hva du synes og mener. Tåler kritikk både positivt og negativt jeg altså:):
  http://fullstendigkaos.blogg.no/

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits