Nødnummer for BARN!

Dette er et innlegg jeg håper du sprer til ALLE dine venner. Virkelig et viktig budskap og ikke minst når det er Stine Sofies Stiftelse, med Ada i spissen, som står bak dette. Jeg er så stolt over det samarbeidet jeg har med dette friske pustet fra Grimstad. Gled deg til å høre mer om det store stuntet vi skal finne på sammen til neste år! Det vil ta TVting til et nytt nivå, garantert!!

Men tilbake til budskapet og dermed gir jeg ordet til Ada som sendte denne til meg på mail:

Kan tro jeg er glad i dag Trine.

Mandag, tirsdag og onsdag denne uken har 1,4 mill husstander fått tilsendt en postkort med de fire viktigste telefonnr: Politi – Brann – Ambulanse og sist men ikke minst Alarmtelefonen for barn og unge 116 111.

Vi i Stine Sofies Stiftelse har lenge gledet oss til denne utsendelsen. Da vi først startet prosjektet tenkte vi at det ville bli enkelt å få utdelt informasjon til alle i Norge. Etterhvert skjønnte vi at det var ikke fullt så lett. For det første var det kjempe dyrt vi måtte regne minst 2. mill kroner. Hu hei tenkte vi – dette blir en utfordring. Men vi gav oss ikke. Vi kontaktet Posten Bring og vant i lotto. Slik føltes det ihvertfall. De sa de ville dele ut informasjon til alle husstander GRATIS. Vi trodde nesten ikke det vi hørte for dette har ALDRI posten gjort før.

Dermed hadde vi spart inn mye penger. Det posten fortalte oss var at det kostet dem 1.2 mill kroner så kan vi jo bare tenke oss hva det hadde kostet om vi hadde måttet betalt faktiske kostnader pluss fortjenesten deres. Jubelen stod i taket her på kontoret.

Men det kostet mye å trykke opp disse kortene med klistermerke på. Vi fikk ihavn en kjempe deal og havnet på ca kr 500.000,- Dette skulle vi klare selv. Så kom enda en god nyhet. Alarmtelefonen hadde funnet noen midler slik at vi kunne dele regningen.

Det betyr at vi endte opp med en regning på ca kr 250.000,-

Vi er utrolig stolte over at vi har fått dette til. Jeg oppfordrer dere der ute til sier ifra om dere ser, hører, føler at «det er noe med den ungen» ring 116 111. Nå vet dere hvor dere kan henvende dere. heng opp dette klistermerket lett tilgjengelig slik at barn kan se det, da kan de også ringe.

Alle som støtter Stine Sofies Stiftelse er med på dette prosjektet og sammen har vi kanskje klart å hjelpe noen. Tenk dere om lille Kristoffer 8 år som ble mishandlet til døde hadde visst om dette nummeret, kanskje hadde han ringt og dermed vært i live i dag? Kanskje de barna i Alvdalsaken hadde ringt og fått hjelp på et mye tidligere tidspunkt?

Vi vet ikke, men jeg kommer aldri til å slutte å håpe på en barndom uten vold for alle barn i Norge. Besøk gjerne siden vår HER!

Ada er en av de flotteste og mest jordnære damene jeg noen gang har truffet. Les gjerne om min første tur, av mange, til Grimstad HER. Jeg skal tilbake i Mai for å planlegge videre og jeg gleder meg utrolig mye. Dette er vennskap for livet, rett og slett! Vær så snill og spre dette innlegg til dine. Da trykker du bare på DEL PÅ rett under innlegget og legg det på din Facebook eller Twitter. Det er så viktig å spre dette…..for en barndom uten vold. Tusen takk!!

 

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-03-12T15:24:36+00:00 12. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|9 Comments

9 Kommentarer

 1. Nina Egersborg 12. mars 2011 at 14:59 - Reply

  Henger på kjøleskapdøra ;o)))))

 2. Roy Bjørnesset 12. mars 2011 at 15:09 - Reply

  Fikk en sånn lapp jeg med denne uken. har hengt den på et sted jeg kan finne den lett.

 3. Anettekg 12. mars 2011 at 15:13 - Reply

  Det er jo helt fantastisk, folk må begynne å bry seg mer helt klart. Selv om fasaden ser flott ut, er det lov å blande seg inn om det er noe som skurrer. Har gjort det selv og kommer garantert til å melde ifra igjen om det er behov. Det er så mange som bare snur seg og tenker at dette ikke deres bord og det er sikkert andre som ordner opp. Om alle tenker slik er det jo ingen som får muligheten til å gripe inn hos barn som har det vondt.
  Så hatten av for dere damer, bra jobba!

  • Trine Grung 12. mars 2011 at 15:55 - Reply

   Takk! Ada er fantastisk og bryr seg genuint! Fortjener all den hjelp hun kan få 🙂

 4. Liza 13. mars 2011 at 09:05 - Reply

  Hei!
  Første gang jeg er innom bloggen din, og så får jeg lese dette brevet. Har tårer i øynene, for en modig mamma som klarer å gjøre noe så positivt ut av noe så grusomt.Og så fantastisk at de får så god hjelp underveis 🙂 Jeg er fra Kr.sand selv, og har lekt mye i Baneheia, og den historien kommer jeg aldri over. Særlig nå som jeg har tre små jenter selv.)
  Håper jeg også får en slik lapp snart, da skal den henges rett opp på kjøleskapsdøra 🙂
  Nå skal jeg lese mer på bloggen din.
  Hilsen Liza

 5. Anja 13. mars 2011 at 12:30 - Reply

  Her henger det også på kjøleskapsdøra 🙂

 6. Stine_sundvoll 16. mars 2011 at 11:06 - Reply

  har vært å hørt på ada.. gud for ei flott dame… og der nevne hun planen dere har…hehe.. sammen med fotballfrue. tor jeg det kommer til å supert!!!! ha en flott dag..

 7. Kjetil Dreyer 16. mars 2011 at 21:59 - Reply

  NB! Vær varsom med å gi barneværnet mer makt. Selsom dette ikke er intensjonen til Trine her, så er det en skummel trend som lurker under overflaten og det er falske tips som blir tatt seriøst. Så vær varsomme når slike telefonnr blir promotert og advar også mot missbruk.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits