På lørdag arrangerte Strømsgodset kick-off fest og vi var på plass. Jeg traff mange mennesker i løpet av kvelden og det kjekkeste av alt var at mange av de var blogglesere! Det er ikke ofte folk kommer bort til meg og overøser meg med lovord grunnet mine skriblerier på nettet, men lørdag var tydeligvis min dag. Det var kjempestas! Festen sitter enda i for å si det mildt….puh. Må komme meg ut en tur kjenner jeg, trenger frisk luft!

Elsker å ta bilder med Instagram for IPhone. Da velger du selv hvordan finish du vil ha på bildene dine og lett dele de med venner på Facebook eller Twitter. Les mer HER.

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.