Stavanger i mitt hjerte

Jeg er Stavangerfan på min hals. Jeg digger å bo på Østlandet men Stavanger vil alltid forbli hjemme. Jeg reiser  forsatt, etter 16 år, hjem når jeg skal hit.  Det aller beste er luften. En kjenner den med en gang en går av flyet. Friskere, klarere luft som tilfører energi på få strakser. Enda bedre at det er snøfritt! Vi har forsatt en meter snø utenfor dørene i Røyken, her er det helt bart. DIGG!

Idag har vært en utrolig givende dag. Jeg holdt innlegg, og var konferansier, på Serviceforum sin årlige konferanse som i år handlet det om sosiale medier.  Det var promonente gjester og vi fikk første klasses service av elevene fra Hotellhøgskolen. I morges ble jeg hentet av egen sjåfør/assistent som fulgte meg hele dagen. Snakker meg om royal treatment! KJEMPESTAS!

De andre foredragsholderne kan du lese mer om HER. Stas å hilse på leder i Fellesforbundet, Konsernsjef i Choice og produktsjef i SAS. Masse inspirasjon og gledelig å høre deres synspunkter og bruk av sosiale medier. Det er så mange som bruker Facebook, Twitter og blogg i Norge og bedriftene kan virkelig bruke oss forbrukere til noe konstruktivt hvis de spiller på lag med oss.

Imorgen venter Stokkavannet og lunsj med HelseHilde. Gleder meg til begge deler og blogginnlegg blir det. Kom meg først på nett nå….via blåtann på mobilen. Det var rett før kroppen fikk abstinenser, jeg må jo blogge! Neida. Joda. Liker jo dette nettet jeg da vet du…..

Har du hatt en fin dag? Her skinner solen, selvom det er kveld. Ergo så går livet på skinner og dagen har vært bra.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:02:10+00:00 17. mars, 2011|Categories: DIGITAL KOMMUNIKASJON|10 Comments

10 Kommentarer

 1. Anne Karin 17. mars 2011 at 19:43 - Reply

  Så kjekt å høre at Stavanger fremdeles føles som «hjem», og at du blir så godt tatt i mot. Det gjør det jo hjemkomsten ekstra kjekk. Kos deg rundt vakre stokkavannet og lunsj med Hilde, godt med en slik dag etter noen hektiske timer. Flinke flinke Trine!:)
  Klem er sendt fra meg

 2. Anne Karin 17. mars 2011 at 19:43 - Reply

  Så kjekt å høre at Stavanger fremdeles føles som «hjem», og at du blir så godt tatt i mot. Det gjør det jo hjemkomsten ekstra kjekk. Kos deg rundt vakre stokkavannet og lunsj med Hilde, godt med en slik dag etter noen hektiske timer. Flinke flinke Trine!:)
  Klem er sendt fra meg

  • Trinegrung 17. mars 2011 at 20:02 - Reply

   KLemmer sendt tilbake! Stokkavannet er noe av det jeg savner mest med byen….deilig runde, perfekt lengde!

 3. Linda_vss 17. mars 2011 at 19:56 - Reply

  Det var jo en ære og fantastisk kjekt å få ha deg som konfransier og foredragsholder hos oss på Norsk Hotellhøyskole! 🙂 Skulle bare mangle at du skulle få litt ekstra service! Kos deg videre disse dagene her i «verdens navle»! 🙂

 4. Ane Hagen 17. mars 2011 at 21:52 - Reply

  Jeg forstår godt at du synes det er stas å være «hjemme», for jeg forelsket meg totalt i byen for 8 år siden, og jeg flytter aldri herfra. Mitt greske hjerte fant rot her, og det er ingen andre plasser i Norge hvor jeg føler meg så hjemme som her. Selv ikke i Ski hvor jeg er født og oppvokst. Det er noe med lufta. Det MÅ være noe med lufta. Lufta og menneskene. De smilende og hyggelige menneskene. Den internasjonale stemningen og omtenksomheten. Jeg gleder meg til vår og sommer. Ingenting slår en solfyllt sommerdag i vågen, med kald pils på Hansen hjørnet, med god musikk og masse glade mennesker.

  *drømme seg vekk*

  • Trine Grung 18. mars 2011 at 06:47 - Reply

   Kunne ikke sagt det bedre selv! Elsker byen og stemningen her, merker at jeg savner det hver gang jeg er hjemme ja!

 5. Vibbedille ;)) 17. mars 2011 at 22:20 - Reply

  Stavanger er herlig vettu! Ingen under eller over ;)) Koselig å ha deg hjem en tur, selv om eg ikkje merker noe til det hehe Kos deg hos Hilde( det er jo omtrent i mitt nabolag!) Tananger er KOS, spesielt når SOLA skinner ;)) Kos deg i farta!

  Klem Vibbedille ;))

 6. Cato Strand Olsen 18. mars 2011 at 09:02 - Reply

  Hvorfor har du automatisk 1148 Facebook-likes på alle postene dine? Det hele blir jo ikke bedre av at du kun har 1090 personer som liker bloggen din på Facebook.

  Veldig tillitsvekkende for en «medieutvikler» og drive med særdeles kreative måter (les: patetisk) for å fremstå som mer populær og relevant enn du faktisk er. Ser andre har spurt deg om det samme. Vi hadde satt pris et ærlig svar.

 7. Sanna 18. mars 2011 at 09:27 - Reply

  Anbefaler deg å lese korrektur før du poster. 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits