Helse fra innsiden

Igår kveld krøp jeg under dynen og var helt yr i kroppen etter å ta fatt på Stokkavannet påfølgende morgen. Ute var det stjerneklart og en aldeles nydelig kveld, dette lovet godt!

Fredag morgen. Øynene glir opp, det er frisk herlig vestlandsluft i rommet og jeg spretter ut av sengen. Trer på meg treningstøyet og svinger innom kjøkkenet for en banan. Titter ut vinduet og mister munn og mæle! SNØ!!!? Hvem i alle dager bestilte snø? Det var jo vår ute…..og treningstøyet klar for å brukes! Jeg ble så sur at jeg rev av meg det sunne vettet og krøp under dynen igjen.

Når den verste skuffelsen hadde lagt seg over at hvite fnugg dalte fra himmelen, ventet HelseHilde med sunn pizza. Det veiet opp for etterlengta joggetur.

Vi lo og koste oss i flere timer, og ikke uventa ble det MYE helse og friskhetsprat. Hilde har en utrolig positiv energi og jeg unner henne helsesuksessen hennes. Det er viktigere å glede seg over det faktum enn hvordan hun har oppnådd det hun har.

Etter sunn lunsj var konsumert, flere timer med helseskravling var over så dro jeg hjem til min kjære mor. Hele leilighetheten luktet himmelsk og på benken stod disse:

Hva i alle dager skal jeg med disse sukkerbombene? HJELP!! Dette kaller jeg å ødelegge dagen på en god måte. Tanken var god, men jeg vil jo så gjerne leve sukkerfritt!

Høydepunktet kom når snøen smeltet . Imorgen SKAL jeg rundt vannet. Lover et blogginnlegg om så skjer!

Comments

 1. Trulsg says

  Du glemte å nevne den smelta brie osten jeg putta inni kyllingen, som på sin side var surret inn med bacon. Var ikke mye Raw den

 2. says

  Sorry Trine, that pizza looked…ugh, weird…but I’ll take your word for it that it tasted good…I think your mamma and I would be good friends, that sure looked yummy what she made, but then I’m not as strong as you when it comes to no to sugar…;-)
  I’m working mentally through to my new lifestyle and one thing I’ve decided is that saying in Norwegian- «alt med måte» when you see what they tell you not to eat, the next day they tell you to eat it…I think as long as you don’t eat too much of any one thing and you keep active, you’re good. That is at least where my mind is right now…Half the challenge of a new lifestyle is the mental part…and I’m working hard on that this time. Under Biggest Loser I only worked on the action part of the new lifestyle, not the mental…which is why I failed…I won’t fail this time…I’m going to get the whole package right…
  Oh hey, just got this Hytteblad and there was an article with you in there and that photo of you up in the mountains- girl….you have got some hot lookin legs- geez!!!! Don’t mean to make ya feel uncomfortable but it just had to be said….and now it has!!
  Have a great Saturday Trinemor :-)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>