Jeg elsker å være på vestlandet og i Stavanger. Idag våknet jeg til dette utenfor mamsen sitt vindu:

Knall blå himmel og vindstille. Ute steg temperaturene i takt med solen på himmelen og jeg hev meg rundt for å nyte Stokkavannet. Det er et vann (høhø) som ligger på Madla. En perfekt treningsrunde på litt over 8 km og det digge er at når du starter på runden så må du liksom rundt. Er det noe jeg savner fra mine år i Stavanger så er det rundene jeg har hatt rundt vannet med gode venninner i årenes løp.

En melding jeg ønsker å sende over til værgudene som styrer  Østlandet – se og lær, slik skal det se ut når vi skriver midten av mars:

Om noen vil invitere meg på «date» her i soloppgang så takker jeg aldri nei.

Er det ikke NYDELIG!! Skal ta meg en runde til imorgen tidlig før vi retter nesten mot snøhelvete igjen!! JEG VIL NESTEN IKKE DRA!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.