Den viktige samtalen

Idag våknet jeg med vannhode. Jeg hadde negative tanker for et helt år samlet på en og samme morgen. Gjett om det var slitsomt for vi er alle eksperter på å ødelegge for oss selv med ukonstruktive tanker. Men så ringte Camilla – Når du en kjapp gå-tur før møter i Oslo?

Jeg snudde meg rundt på to minutter og slukte solen, luften, samtalen og alle vårtegn på en gang. GJETT om det gjorde godt! Jeg har vært veldig rådvill i det siste for hva jeg ønsker å gjøre med TVting veien videre, og en konvolutt i postkassen lørdag ga meg mange svar. Det er flere som tror på ideen min om nett-TV og nå skal jeg lage min egen greie her på bloggen. Det gleder jeg meg virkelig til! Jeg skal gjøre det jeg vil, nemlig intervjue mennesker som jeg mener har en spennende historie å fortelle. Det er det jeg liker og derfor må jeg jo gjøre det. Simpel.

Men er ikke det typisk at vi ødelegger og kompliserer det for oss selv? Tanker som ødelegger er noe alle har, seieren er når en vinner over de og lærer noe matnyttig til veien videre. Jeg har virkelig gått i meg selv de siste ukene for å kjenne på hva jeg skal bruke bloggen, nettverket mitt og mine kreative evner til. Jeg vil så gjerne skape, inspirere og underholde på min måte, og det er nettopp mine kjerneverdier jeg må ta hensyn til. Veien videre blir noe helt annet, det skal være sikkert!

Er det noen DU kunne tenke deg at jeg skulle intervjue? Jeg vil gjerne høre hva du tenker….til inspirasjon for meg selv. Tusen takk uansett….jeg drømmer om å intervjue Prinsesse Martha L, men det blir sikkert vanskelige. Men heldigvis er det lov å drømme enn så lenge…..

Takk for kommentar hvis du gidder!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-03-21T18:26:29+00:00 21. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|11 Comments

11 Kommentarer

 1. Ane Hagen 21. mars 2011 at 18:41 - Reply

  Trine is back! NYTER!!!! 😀

 2. HelseHilde 21. mars 2011 at 22:13 - Reply

  Heia Trine!!
  You go girl!

  Hilde

 3. Camilla 22. mars 2011 at 07:40 - Reply

  Så flott Trine:)
  Du kan intervjue Virapen, som har skrevet boka «DØDELIGE BIVIRKNINGER» som jeg nettopp har lest. Anbefaler ALLE å lese den!!!!!! Det er på tide å få øynene opp for hva som egentlig foregår blant de vi trodde vi kunne stole på. Bare så synd at det eneste som styrer denne verden er en ting: PENGER..

  • HelseHilde 22. mars 2011 at 08:34 - Reply

   Bra forslag Camilla.
   Gå for Martha Louise.

   Klem Hilde

 4. Heidi P 22. mars 2011 at 08:23 - Reply

  Trine Berge og Sara chacko supermat…disse blir jeg inspirert av om dagen. Spør de hva som gjorde at de ble så bra form. Har lest boka, men de forteller ikke så mye bare at de har vært helt nede er nysgjerrig? hvilken supermat har de brukt hva merka de mest effekt av? osv hehehe….
  Blir så inspirert av deg også du står på godt å høre du har sånne dager du også hvor dumme tanker tar deg litt..tror vi alle har det….Ha en super dag !

 5. Tone - www.Livsstrategi.org 22. mars 2011 at 10:01 - Reply

  Hei Trine, det er første gang jeg legger igjen kommentar her på bloggen din. Faktisk har jeg bare begynt å følge den de siste månedene og allerede hentet masse inspirasjon både fra deg og HelseHilde. Her har det vært en real runde med kostholdsendringer av samme grunn som deg, og da er det fint å lese om andre i samme situasjon som allerede har gått veien og har tips å dele. Tusen takk for den inspirasjonen du har delt og jeg har hentet her inne!

  Innerst inne har jeg vel samme drøm som deg, så blir jeg veldig glad kjenner jeg og boblende av inspirasjon når jeg ser en dame som tør å kjenne på hva HUN vil, og ikke minst følge magefølelsen. Min teori er det aldri kan slå feil! Føles det riktig så blir det riktig, på den ene eller andre måten!

  Jeg ønsker deg lykke, lykke til med prosjektet og skal følge med!!

  Ta gjerne en titt inne hos oss om du vil, der kommer det noen reportasjer etterhvert om mennesker som JEG beundrer og vil løfte frem. Enn så lenge blogger vi om livet, coaching og alt det innebærer 😉

  Vi finnes på http://www.livsstrategi.org

  Klem Tone

 6. Rajulise 22. mars 2011 at 13:15 - Reply

  Hva mener du med at du våknet med vannhode? Lider du av hydrocephalus?

 7. Bustenellik 22. mars 2011 at 15:33 - Reply

  Ja, vi kjenner vel alle til å våkne med den følelsen. Bra du kom på bedre tanker ganske snart da 🙂
  Blir spennende å følge med i dine videre prosjekter. Jeg beundrer deg for å ha mot nok til å følge dine drømmer 🙂 Busteklem fra meg 🙂

 8. Rajulise 22. mars 2011 at 22:10 - Reply

  Er det ok å bruke noe som for mange er en alvorlig diagnose, når man beskriver sin egen sinnstilstand? Jeg synes det er hensynsløst mot dem som faktisk sliter med hydrocephalus. Den sykdommen forsvinner nemlig ikke fordi om man favner solen og våren.

 9. Britt Godtlund 27. mars 2011 at 13:30 - Reply

  hei på deg Trine.
  Jeg traff en annen Trine for noen år siden, Trine Gotaas i Brumunddal, et fantastisk damemenneske. To timer med henne og jeg var overbesvisst at jeg kunne gjøre alt jeg ville – noe jeg deretter gjorde. Herlig!!!!!
  Britt

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits