Voksen eller ikke voksen

Hodet spinner, tankene svever og jeg føler meg som en tyveåring. Inni hodet leker tankene med hverandre, kreative innspill setter fyr på hjernebarken og energien pulserer som en pulsklokke midtveis i en svart spinningtime. Jeg liker å leve. Kjenne at hverdagen på alle plan byr på livet og jeg føler meg sjelden voksen. Voksen? Hva betyr det? Mer livserfaring på nakken, noen barn presset ut, jobbet noen år lenger enn den generelle tyveåring, og så, voksen?

Jeg føler meg som om jeg er tyve mange ganger. Står foran klesskapet og dagens antrekk skal velges ut. -Den buksen passer fint, ung og fresh og en har lest i et eller annet magasin at den trenden er «in» nå. En drar buksen over hoftene, gjerne ved hjelp av vannrett stilling på gulvet for å få smekken igjen. Deretter reiser en seg opp ved hjelp av all den støtten en finner i vegger og skap, og speilet skal ta dette åletrange synet i nærmere øyesyn.

Det er da virkeligheten slår en i bakken som et godstog på ville veier. Speilet. Hvilken idiot fant opp det tidvis skinnende elementet som forteller den grusomme sannheten til oss hver eneste dag? Jeg forbanner den idioten. Jeg vil heller leve med den energien jeg har helt til speilet forteller meg virkeligheten. Jeg er ikke tyve år lenger, jeg er voksen. Jeg har former og sliter med å godta det. Og hva gjør en? Selvfølgelig finner en frem isen og trøstespiser litt ekstra sånn at den åletrange buksen aldri kommer til å passe!

Heldigvis våkner jeg imorgen med nytt pågangsmot og er smart nok til å ha flere bukser i skapet. Flere som har dager hvor en sliter med å godta at en er «voksen»? Hva det nå enn måtte bety!

Se denne fine vesken jeg fikk i posten her om dagen. Jeg har nå fått lommebok og veske fra http://fiskeskinn.no. Dette er blitt min definitive favoritt og jeg har brukt den hver dag siden den traff bunnen av postkassen. Anbefaler at du kikker innom butikken….det er noe å ønske seg det!! Jeg fikk dette som en gave og anbefaler siden helt gratis til resten. Enjoy!

Siste bildet ble tatt  lørdag morgen en og alene for å bevise ovenfor Twitter, Facebook og blogg venner at jeg prøver å komme inn i den buksen og bli bestevenner med speilet. Jeg var ute på joggetur klokken 0730. Vennskap blir det nok ikke, men jeg gjør nå mitt beste, og heldigvis er det godt nok.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:10:54+00:00 27. mars, 2011|Categories: PERSONLIG|2 Comments

2 Kommentarer

 1. Helen Ripe Lemoen 27. mars 2011 at 19:08 - Reply

  Vaksen? Tjaa…..Vaksen er noko eg måtte vere før gutane vart vaksne. No slepper eg taket litt etter litt og gjer jenteting som eg ikkje har dreve med sidan eg var ungdom. Når eg har fri frå jobben gjer eg det eg har lyst til når eg har lyst. Med ein vektnedgong på 44 kg er eg etterkvart vorten ein ivrig klesbutikkgjengar der eg terroriserar betjeninga med å prøve klede i det uendelege for til slutt å erklære at eg ikkje finner noko, eller at eg ikkje vil kjøpe den før eg veit om eg ikkje går meir ned i storleik. På restauranter ber eg pent om å få små porsjonar til halv pris og får eg ikkje det, kjøper eg ein forrett og bestiller vatn. Er ikkje mykje vaksen, trur eg.
  Men inn i mellom gjer eg litt som eg reknar med er vaksenting som å betale rekningar og å prøve å få eit system i kjøkenskåpa. Det siste lukkast sjeldent, men eg gjev ikkje opp.
  Når det gjelder speil….eg elskar det!

 2. Tom Vel 28. mars 2011 at 16:28 - Reply

  Hvor mye arbeid er det å innrapportere gavene til skattemyndighetene? Finnes det egne skjema på nettet, eller må man gjennom papirmølle for hver gang? Eller fører man regnskap og gjør opp mot slutten av regnskapsåret?

  Var jo oppe i media at alle slike gaver er å regne som inntekt og dermed skattepliktige, er litt nysgjerrig på hvordan man gjennomfører dette i praksis.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits