Hodet spinner, tankene svever og jeg føler meg som en tyveåring. Inni hodet leker tankene med hverandre, kreative innspill setter fyr på hjernebarken og energien pulserer som en pulsklokke midtveis i en svart spinningtime. Jeg liker å leve. Kjenne at hverdagen på alle plan byr på livet og jeg føler meg sjelden voksen. Voksen? Hva betyr det? Mer livserfaring på nakken, noen barn presset ut, jobbet noen år lenger enn den generelle tyveåring, og så, voksen?

Jeg føler meg som om jeg er tyve mange ganger. Står foran klesskapet og dagens antrekk skal velges ut. -Den buksen passer fint, ung og fresh og en har lest i et eller annet magasin at den trenden er «in» nå. En drar buksen over hoftene, gjerne ved hjelp av vannrett stilling på gulvet for å få smekken igjen. Deretter reiser en seg opp ved hjelp av all den støtten en finner i vegger og skap, og speilet skal ta dette åletrange synet i nærmere øyesyn.

Det er da virkeligheten slår en i bakken som et godstog på ville veier. Speilet. Hvilken idiot fant opp det tidvis skinnende elementet som forteller den grusomme sannheten til oss hver eneste dag? Jeg forbanner den idioten. Jeg vil heller leve med den energien jeg har helt til speilet forteller meg virkeligheten. Jeg er ikke tyve år lenger, jeg er voksen. Jeg har former og sliter med å godta det. Og hva gjør en? Selvfølgelig finner en frem isen og trøstespiser litt ekstra sånn at den åletrange buksen aldri kommer til å passe!

Heldigvis våkner jeg imorgen med nytt pågangsmot og er smart nok til å ha flere bukser i skapet. Flere som har dager hvor en sliter med å godta at en er «voksen»? Hva det nå enn måtte bety!

Se denne fine vesken jeg fikk i posten her om dagen. Jeg har nå fått lommebok og veske fra http://fiskeskinn.no. Dette er blitt min definitive favoritt og jeg har brukt den hver dag siden den traff bunnen av postkassen. Anbefaler at du kikker innom butikken….det er noe å ønske seg det!! Jeg fikk dette som en gave og anbefaler siden helt gratis til resten. Enjoy!

Siste bildet ble tatt  lørdag morgen en og alene for å bevise ovenfor Twitter, Facebook og blogg venner at jeg prøver å komme inn i den buksen og bli bestevenner med speilet. Jeg var ute på joggetur klokken 0730. Vennskap blir det nok ikke, men jeg gjør nå mitt beste, og heldigvis er det godt nok.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.