Hva skal en ha på seg?

Jeg har hjemmekontor i dag og det er ganske deilig. Eller, det var deilig de to første timene så begynte jeg å kjede meg. Da er det veldig greit å bruke litt tid på bloggen og finne på et innlegg. Det er ikke hvert eneste innlegg som blir spekka opp med masse energi og engasjement, men må det være det hver gang? Mange mener at jeg burde blogge mindre og heller ha noe meningsfullt når jeg først kommer med noe. Drit i de, jeg blogger som jeg vil og hadde dette vært en firmaside så kunne jeg strekke meg til å være bittelitt enig. Men ikke helt da heller.

Jeg jobber intenst med det jeg skal gjøre i Oprah sin finalesending. Tenk i finalesendingen dere! Det er svært ass! Det er mye som skal klaffe og jeg har ikke allverden med tid. Innen 3 1/2 uke skal en pakke sendes med FedEx til Chicago og det er mange elementer som skal samkjøres. Nå måtte jeg ha et lite avbrekk og lekte meg litt med webkamera mens jeg ventet på at tevannet skulle koke.

Tenk så interessant! Nå fikk du nettopp den verdifulle informasjonen om at jeg har vannkoker på kontoret! Hva du skal bruke den infoen til? Sladre til den som sitter ved siden av deg hahaha. Bare jeg som ler? Viktig å le og ikke minst å le masse av seg selv. Jeg elsker å drite meg ut og gi andre en god latter. Bare det ikke går utover noen andre, da sliter jeg.

Jeg har bestemt meg for sted i Norge hvor vi skal filme,  og jeg spurte leserne mine om det HER. Jeg kan si såpass at svaret finnes i kommentarfeltet. Arg, misliker at alt må være så hemmelig, men jeg har leid inn egen kameramann som skal filme dette for bloggen sin del og egen fotograf som skal ta bilder. Dette er kjempestas for meg og det MÅ dokumenteres.

MEN, hva i alle dager skal jeg ha på meg? Mange vil sikkert si bunad, men det er så lite meg. Treningstøy er jo norsk…..enig? Kan jeg gå i treningstøy? Hm….trenger visst flere råd. Hæler og kjole er helt ut, det passer IKKE i settingen. Igjen, beklager at jeg ikke kan si mer, men hva skal jeg ha på meg?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:26:03+00:00 29. mars, 2011|Categories: YTRINGER|Tags: |21 Comments

21 Kommentarer

 1. heidip 29. mars 2011 at 11:46 - Reply

  Bjørn dælhi skidress hehe….Ski er jo norge da…hehe… Kult bilde hehe

  • Trine Grung 29. mars 2011 at 11:48 - Reply

   Jeg tenkte og på noe som «snakker» norge mer enn en bunad. Jeg passer det rett og slett ikke….jeg har en og den er veldig fin…..men ikke meg

   • Aina Wie Moen 29. mars 2011 at 12:10 - Reply

    men det er vel ikke «deg» som skal være i fokus her, så bunad er vel det norskeste norske! Amerikanere går i kne når de ser noen i bunad…..og hvem kler ikke bunad??? Tull med deg Trine…og har du Rogalandsbunaden, er jo den helt nyyydelig, selv om Nordlandsbunaden er finest….(takk pappa, for at du er ifra Mosjøen….;)

 2. Sissel 29. mars 2011 at 11:53 - Reply

  Onepice – den som har Mariusmønster – og gode, (-upussede) sko…?
  http://bloggfiler.no/linejomaas.blogg.no/images/437421-10-1267203422252-n400.jpg

  frisk frisyre, som til venstre på bloggen, perleøredobb og lipgloss 🙂

  • Sissel 29. mars 2011 at 12:16 - Reply

   Moods of Norway kunne jo sponset deg med noe? 🙂

  • Bodil 30. mars 2011 at 08:16 - Reply

   Dette er å gå for langt.;o) passer kanskje innomhus, men ikke på en flott dame som deg ute…. Marius er ikke feil! Hva med en flott moderne Mariusgenser??? Den har jo vært mye i tv-bilde under wm….i rødt ville passet deg!

 3. sivelise 29. mars 2011 at 11:54 - Reply

  iiS 😉

  • Trine Grung 29. mars 2011 at 12:05 - Reply

   God ide! Absolutt noe jeg skal ta med meg når pakken kommer! Gleder meg!!

   • sivelise 30. mars 2011 at 09:35 - Reply

    den er på veg… 🙂 så spennende at du skal være med på Oprah igjen. Du er jo rå!!! Heia deg 🙂

 4. Marie Nord 29. mars 2011 at 11:59 - Reply

  da skal du HELT klart ha på deg bunad! men du… solo og kvikklunsj det er jo typisk norsk, det må du faktisk ha med trine! : / hvis det ikke allerede er med i planen… åh, solo <3

  • Trine Grung 29. mars 2011 at 12:05 - Reply

   Kvikk lunsj! Der ga du meg en glimrende ide!! Tusen takk!

  • Sissel 29. mars 2011 at 20:34 - Reply

   Og Grandiosa!!!

 5. HelseHilde 29. mars 2011 at 12:12 - Reply

  Kanskje Se og Hør har en lusekofte liggende? Er det ikke det de gir alle Amerikanere? ;-)))
  Lusekofte, nikkers, fjellsko, sekk på ryggen og roser i kinna,, Norsk da vel?? Litt sånn Solan i Flårklypa 😉

  Hilde

 6. Hilde J. 29. mars 2011 at 12:14 - Reply

  Om ikke akkurat treningstøy så har vi jo så mange fine norske merkevarer innen fritidstøy. Det kan jo høres som du skal være utendørs? (ren spekulasjon) så jeg ville ha sett litt på både Bergans, Norrøna, Helly Hansen, Stormberg som alle har spreke jakker i freshe farger. Disse burde egentlig sponse deg mener nå jeg;-)

 7. Solhaavik 29. mars 2011 at 13:48 - Reply

  Alt kler den smukke, vet du, så bare ta på deg noe du føler deg relaxed og konfortabel i. Det blir gøy og se deg der. Hun er jo ganske flink den dama også. Så som deg.

 8. Kateeriksen 29. mars 2011 at 20:27 - Reply

  Kjære deg Trine, for det første har du en frisk frisyre, så er du en søt jente. Er og sikker på at du har penere klær du enn hva disse bertene i US`n har på seg.Du kler å kle deg i noe røffe klær, kombinert med skinn:-) Lykke til på showet.

 9. Tonje 30. mars 2011 at 19:26 - Reply

  Synes egentlig at 17.mai er det som er best å vise for amerikanere, bare folkemengden, stemningen å folkemassen i oslo 🙂 perfekt 😉

 10. Fruen Fra Havet 31. mars 2011 at 06:33 - Reply

  Kanskje du skulle kle deg i noe sprekt fra Kari Traa? Inbilder meg liksom at det er litt deg over de fargene og den stilen? 🙂

  Uansett kjempespennende å følge med deg på denne veien også:)

 11. Ullisla 31. mars 2011 at 07:45 - Reply

  Hei Trine.
  Jeg syns du skal droppe bunad og lusekofte og sånt klisjé norsk.
  Jeg syns du skal få en nyskapende, spennende norsk designer til og kle deg. Det er masse flinke norske designere som sikkert stiller opp =0)
  Skulle ønske jeg hadde noen navn men det har jeg ikke dessverre. Interiør er min greie.
  Masse masse lykke til fra Ulrika ( Erikas Design)

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits