Trine på høye hæler

Du leser mine skrevne ord her på bloggen men jeg tar det ikke for gitt at du aner så mye om meg. Du kan lese mer HER, men stort sett inviteres du inn i min trivielle hverdag på disse nettsider. Det du kanskje ikke vet er at jeg er 180 cm høy. Jeg er altså one tall fuck….og for egen del har høye hæler nesten alltid vært et ikke-tema.

Du kan jo tenke deg hvis jeg trør oppi 8-10 cm….da rocker jeg rommet. Det er ikke mange menn som er 190 cm høye, og høye hæler garanterer dansefri aften for mor! Bortsett fra den beste av de alle da, min mann. Han er heldigvis 195 (egentlig 194, men jeg skryter på han en cm for å være snill).

Men nå har ikke dette vært et «problem» i årenes løp, jeg går ikke på høye hæler. Inntil jeg ble inspirert av Caroline, eller fotballfrue.no. Hun danser avgårde på høye hæler hele året og det er lekkert. Det er ikke alle skoene hun går med jeg kunne tredd på meg, men jeg har blitt inspirert. Det må jeg innrømme. Jeg bruker ikke i nærheten hennes summer på sko, men jeg lærer litt hver dag. Caroline er bare godheten selv og har blitt en god venninne tross nesten20 års aldersforskjell.

Her om dagen kom disse i posten, kjøpt på E-Bay.

Ungene fikk sjokk når jeg kom spradende inn i stuen og neste stanget i taket. LEKRE! Jeg har planen klar, disse skal brukes i sommer i et bryllup i Polen! Men jeg har ikke stoppet med disse dyriske skoene:

Det kom en pakke fra Rogalands beste designer i posten igår iiS. Besøk gjerne Facebooksiden hennes HER. Hun er så flink og har mange deilige plagg i kolleksjonen som kommer til sommeren. Strikk er hennes greie og jeg elsker klærne. Jeg er ikke betalt for å si det, ei heller for å linke til siden henne. Jeg linker til folk jeg synes fortjener det og som er hyggelige. Easy.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:16:44+00:00 31. mars, 2011|Categories: OPPLEVELSER|Tags: |12 Comments

12 Kommentarer

 1. Fruen Fra Havet 31. mars 2011 at 09:09 - Reply

  Djiises, masse stilige sko. Er offisielt misunnelig og gleder meg til shoppestoppen min opphører i mai:)

  Gleder meg til mer Oprahstoff, elsker henne!

 2. Sanna 31. mars 2011 at 11:41 - Reply

  Raske sko!

  Du skriver at du ikke er betalt for å skrive pent om klærne eller for å lenke til siden. Men har du fått klærne? evt rabatt pga bloggen?

  • Hanna 31. mars 2011 at 18:04 - Reply

   Ser du svarer på andres innlegg om at skoene er fine, men ikke dette.

 3. anette 31. mars 2011 at 12:35 - Reply

  Fantastiske sko!!
  Det er jo bare rålekkert med høye hæler da. Gjør ingenting om du er høy synes jeg :-))

 4. Wenche 31. mars 2011 at 13:31 - Reply

  Hei. Vel… ikke min smak noen av disse er jeg redd. Jeg er 181 cm. høy og har heller aldri brukt sko med hæler. Bortsett fra julaften. Da stopler jeg inn i stuen og ser ut som bambi på glattisen 🙂 Heldigvis for meg har jeg aldri ønsket at jeg kunne gå i dem heller. Min mann er 184 cm., kunne godt tenke meg at han var 195 cm. jeg også. (Min yngste sønn er forresten 194 cm.) Så til saken. Frem til jeg fikk barn var min skostørrelse 40. Etter barn nr. 1 gikk jeg opp til 41 og etter barn nr. 2…. ja riktig…nå bruker jeg sko nr. 42 og det er 20 år siden barn nr. 2. (Føttene ble altså ikke lengre, men de forandret form etter vektøkningen i forb. med fødslene.) Veldig vanskelig å finne kule sko i denne størrelsen. Dette er en skjerpings til alle skoforhandlere der ute.. Hvilket skonr. bruker du?

  • Trine Grung 31. mars 2011 at 13:33 - Reply

   Samme skjedde med meg men jeg gikk bare opp en str. Fra 39 til nå 40. Måtte skifte ut hele skogarderoben min…..skikkelig irriterende. Ikke at den var av det største slaget til å begynne med altså hehe

 5. Solveig 31. mars 2011 at 15:28 - Reply

  Du har bare 3 cm på meg, og jeg elsker høye hæler…har bare joggesko og et par sandaler uten, og de blir ikke så mye brukt. Så trø på deg disse lekre skoene og rock rommet! Å være høy er bare flott!!

 6. Irenesol 31. mars 2011 at 18:59 - Reply

  Heldige du som har en høy mann. Jeg er 183 cm., og det er mannen min også. Er gæern nok til å gå med 3-4 cm. høye heler, og blir grønn av misunnelse når jeg ser de lekre skoene dine. Flott å være høy da :)))

 7. Wenche 31. mars 2011 at 20:32 - Reply

  He he. Nesten fint å høre at det er flere som har opplevd dette. Tenk hvis jeg hadde fått et barn til..!! Da måtte jeg ha meldt meg inn i klubben som heter «storfoten» :o) Vet du forresten at Oprah bruker størrelse 43? Hun fortalte det under et show…

  • Trine Grung 31. mars 2011 at 21:36 - Reply

   Gjør hun!? Wow, det får en si er føttene sine for den lille snelka 😉

 8. Marit 1. april 2011 at 12:15 - Reply

  Veldig bra! 🙂 Jeg er selv 180cm og trives godt med med det, selv om temaet hæler og høyden på disse selvfølgelig er noe som opptar meg. Har en grense på ca 6 cm, men har nå funnet ett par ankelboots med ca 7 cm høye hæler og det går bra det også – etter å ha passert 40, har jeg vel funnet ut at en ca fra eller til ikke spiller noen rolle.
  Marit

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits