Nødnummer for BARN!

Dette er et innlegg jeg håper du sprer til ALLE dine venner. Virkelig et viktig budskap og ikke minst når det er Stine Sofies Stiftelse, med Ada i spissen, som står bak dette. Jeg er så stolt over det samarbeidet jeg har med dette friske pustet fra Grimstad. Gled deg til å høre mer om det store stuntet vi skal finne på sammen til neste år! Det vil ta TVting til et nytt nivå, garantert!!

Men tilbake til budskapet og dermed gir jeg ordet til Ada som sendte denne til meg på mail:

Kan tro jeg er glad i dag Trine.

Mandag, tirsdag og onsdag denne uken har 1,4 mill husstander fått tilsendt en postkort med de fire viktigste telefonnr: Politi – Brann – Ambulanse og sist men ikke minst Alarmtelefonen for barn og unge 116 111.

Vi i Stine Sofies Stiftelse har lenge gledet oss til denne utsendelsen. Da vi først startet prosjektet tenkte vi at det ville bli enkelt å få utdelt informasjon til alle i Norge. Etterhvert skjønnte vi at det var ikke fullt så lett. For det første var det kjempe dyrt vi måtte regne minst 2. mill kroner. Hu hei tenkte vi – dette blir en utfordring. Men vi gav oss ikke. Vi kontaktet Posten Bring og vant i lotto. Slik føltes det ihvertfall. De sa de ville dele ut informasjon til alle husstander GRATIS. Vi trodde nesten ikke det vi hørte for dette har ALDRI posten gjort før.

Dermed hadde vi spart inn mye penger. Det posten fortalte oss var at det kostet dem 1.2 mill kroner så kan vi jo bare tenke oss hva det hadde kostet om vi hadde måttet betalt faktiske kostnader pluss fortjenesten deres. Jubelen stod i taket her på kontoret.

Men det kostet mye å trykke opp disse kortene med klistermerke på. Vi fikk ihavn en kjempe deal og havnet på ca kr 500.000,- Dette skulle vi klare selv. Så kom enda en god nyhet. Alarmtelefonen hadde funnet noen midler slik at vi kunne dele regningen.

Det betyr at vi endte opp med en regning på ca kr 250.000,-

Vi er utrolig stolte over at vi har fått dette til. Jeg oppfordrer dere der ute til sier ifra om dere ser, hører, føler at «det er noe med den ungen» ring 116 111. Nå vet dere hvor dere kan henvende dere. heng opp dette klistermerket lett tilgjengelig slik at barn kan se det, da kan de også ringe.

Alle som støtter Stine Sofies Stiftelse er med på dette prosjektet og sammen har vi kanskje klart å hjelpe noen. Tenk dere om lille Kristoffer 8 år som ble mishandlet til døde hadde visst om dette nummeret, kanskje hadde han ringt og dermed vært i live i dag? Kanskje de barna i Alvdalsaken hadde ringt og fått hjelp på et mye tidligere tidspunkt?

Vi vet ikke, men jeg kommer aldri til å slutte å håpe på en barndom uten vold for alle barn i Norge. Besøk gjerne siden vår HER!

Ada er en av de flotteste og mest jordnære damene jeg noen gang har truffet. Les gjerne om min første tur, av mange, til Grimstad HER. Jeg skal tilbake i Mai for å planlegge videre og jeg gleder meg utrolig mye. Dette er vennskap for livet, rett og slett! Vær så snill og spre dette innlegg til dine. Da trykker du bare på DEL PÅ rett under innlegget og legg det på din Facebook eller Twitter. Det er så viktig å spre dette…..for en barndom uten vold. Tusen takk!!

 

 

By | 2011-03-12T15:24:36+00:00 12. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|9 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits