Den viktige samtalen

Idag våknet jeg med vannhode. Jeg hadde negative tanker for et helt år samlet på en og samme morgen. Gjett om det var slitsomt for vi er alle eksperter på å ødelegge for oss selv med ukonstruktive tanker. Men så ringte Camilla – Når du en kjapp gå-tur før møter i Oslo?

Jeg snudde meg rundt på to minutter og slukte solen, luften, samtalen og alle vårtegn på en gang. GJETT om det gjorde godt! Jeg har vært veldig rådvill i det siste for hva jeg ønsker å gjøre med TVting veien videre, og en konvolutt i postkassen lørdag ga meg mange svar. Det er flere som tror på ideen min om nett-TV og nå skal jeg lage min egen greie her på bloggen. Det gleder jeg meg virkelig til! Jeg skal gjøre det jeg vil, nemlig intervjue mennesker som jeg mener har en spennende historie å fortelle. Det er det jeg liker og derfor må jeg jo gjøre det. Simpel.

Men er ikke det typisk at vi ødelegger og kompliserer det for oss selv? Tanker som ødelegger er noe alle har, seieren er når en vinner over de og lærer noe matnyttig til veien videre. Jeg har virkelig gått i meg selv de siste ukene for å kjenne på hva jeg skal bruke bloggen, nettverket mitt og mine kreative evner til. Jeg vil så gjerne skape, inspirere og underholde på min måte, og det er nettopp mine kjerneverdier jeg må ta hensyn til. Veien videre blir noe helt annet, det skal være sikkert!

Er det noen DU kunne tenke deg at jeg skulle intervjue? Jeg vil gjerne høre hva du tenker….til inspirasjon for meg selv. Tusen takk uansett….jeg drømmer om å intervjue Prinsesse Martha L, men det blir sikkert vanskelige. Men heldigvis er det lov å drømme enn så lenge…..

Takk for kommentar hvis du gidder!

By | 2011-03-21T18:26:29+00:00 21. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits