En helg med blogglesere

På lørdag arrangerte Strømsgodset kick-off fest og vi var på plass. Jeg traff mange mennesker i løpet av kvelden og det kjekkeste av alt var at mange av de var blogglesere! Det er ikke ofte folk kommer bort til meg og overøser meg med lovord grunnet mine skriblerier på nettet, men lørdag var tydeligvis min dag. Det var kjempestas! Festen sitter enda i for å si det mildt….puh. Må komme meg ut en tur kjenner jeg, trenger frisk luft!

Elsker å ta bilder med Instagram for IPhone. Da velger du selv hvordan finish du vil ha på bildene dine og lett dele de med venner på Facebook eller Twitter. Les mer HER.

 

By | 2011-03-14T13:00:15+00:00 14. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits