Episode 4 TVting

Ny dag,  ny mulighet og kan du kose deg med Episode 4 av TVting. Denne er en pilotserie i samarbeid med Caroline Berg Eriksen, Fotballfrue, Lars Tangen og Kong Halvor. Vår første store produksjon er under planlegging og kommer til å involvere andre unge bloggere som jeg har tro på. Dette er en start og alle starter et sted.

Det er flere som kommenterer at jeg samarbeider med disse unge talentene. En kan ikke lage TV uten at en har seere, og derfor er vi flere som jobber sammen for og nå enda flere. Så enkelt og ekstra morsomt er det at folk på NRK huset har lagt merke til Kong Halvor på grunn av denne første pilotserien til TVting. Da er vi i gang og dette er bare en begynnelse. Det kommer MYE mer! KOZ!

 

By | 2011-03-10T07:54:03+00:00 10. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , , |1 Comment

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits