Is fra himmelen

Vi har tatt opp en ny episode av TVting i dag, og ikke minst spist masse digg mat. Måtte teste det som var av cafeer og endte opp med å fråtse i is! Ben&Jerry’s har invadert hovedstaden og Paleet Shopping, og jammen var det DIGG! Caramel ChuChu ble favoritt for min del!

Dette er mat for Mons! Jeg elsker is, men vet jeg ikke kan fråtse i den grad jeg skulle ønske. Dessverre er ikke kumelk og min mage bestevenner. Kjøpte ny jeansjakke på MEXX i Asker i går og er kjempefornøyd! ELSKER når det finnes stretch i jakker, da kan en faktisk leve mens en anvender antrekket!

Caroline og jeg har funnet tonen og koser oss på opptak. Neste serie er allerede under planlegging og tre store forespørsler har kommet i kjølevannet av denne lille piloten av en serie TVting har laget under Ski-VM. For det har vært et pilotprosjekt for å sjekke hva som funker og ikke….det er veien videre som blir spennende! Vi er i gang og alle som starter noe begynner et sted!

Vi avsluttet dagen på vegetarcafe´på Glassmagasinet og det er noe av det bedre jeg har smakt. Anbefaler maten der, ligger i 1 etasje rett innenfor døren.

By | 2011-03-04T18:55:03+00:00 4. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|Tags: , , , |4 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits