Hva skal en ha på seg?

Jeg har hjemmekontor i dag og det er ganske deilig. Eller, det var deilig de to første timene så begynte jeg å kjede meg. Da er det veldig greit å bruke litt tid på bloggen og finne på et innlegg. Det er ikke hvert eneste innlegg som blir spekka opp med masse energi og engasjement, men må det være det hver gang? Mange mener at jeg burde blogge mindre og heller ha noe meningsfullt når jeg først kommer med noe. Drit i de, jeg blogger som jeg vil og hadde dette vært en firmaside så kunne jeg strekke meg til å være bittelitt enig. Men ikke helt da heller.

Jeg jobber intenst med det jeg skal gjøre i Oprah sin finalesending. Tenk i finalesendingen dere! Det er svært ass! Det er mye som skal klaffe og jeg har ikke allverden med tid. Innen 3 1/2 uke skal en pakke sendes med FedEx til Chicago og det er mange elementer som skal samkjøres. Nå måtte jeg ha et lite avbrekk og lekte meg litt med webkamera mens jeg ventet på at tevannet skulle koke.

Tenk så interessant! Nå fikk du nettopp den verdifulle informasjonen om at jeg har vannkoker på kontoret! Hva du skal bruke den infoen til? Sladre til den som sitter ved siden av deg hahaha. Bare jeg som ler? Viktig å le og ikke minst å le masse av seg selv. Jeg elsker å drite meg ut og gi andre en god latter. Bare det ikke går utover noen andre, da sliter jeg.

Jeg har bestemt meg for sted i Norge hvor vi skal filme,  og jeg spurte leserne mine om det HER. Jeg kan si såpass at svaret finnes i kommentarfeltet. Arg, misliker at alt må være så hemmelig, men jeg har leid inn egen kameramann som skal filme dette for bloggen sin del og egen fotograf som skal ta bilder. Dette er kjempestas for meg og det MÅ dokumenteres.

MEN, hva i alle dager skal jeg ha på meg? Mange vil sikkert si bunad, men det er så lite meg. Treningstøy er jo norsk…..enig? Kan jeg gå i treningstøy? Hm….trenger visst flere råd. Hæler og kjole er helt ut, det passer IKKE i settingen. Igjen, beklager at jeg ikke kan si mer, men hva skal jeg ha på meg?

By | 2015-05-31T10:26:03+00:00 29. mars, 2011|Categories: YTRINGER|Tags: |21 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits