Oppskrift på wrap

Forleden var jeg på besøk hos kameramannen til TVting . Vi hadde en del redigering å gjøre til programmene. Eirik Nereng er utrolig dyktig og vi er stolte av at han jobber for oss veien videre. Det er unge fremmadstormende mennesker jeg jobber med, som og ikke minst ser de samme mulighetene på nettet som jeg gjør. Det er kjempespennende.

Når jeg var på besøk hos familien Nereng på Hønefoss inviterte mamma Linda meg til å joine de rundt middagsbordet, og det angrer jeg ikke på. Fikk med meg en oppskrift som jeg bare MÅ dele fordi den har blitt en hit også her i huset. Jeg velger å kalle den NerengWrap og her er den:

NERENG WRAP

 • 2 grillede kyllinger, renplukket kjøtt i strimler
 • 3 store røde paprikaer kuttet i biter
 • 3 mellomstore løk kuttet i biter
 • 2 bokser tomatpuré, hver á 140 g
 • 1 beger lettrømme
 • 2 strøkne ts sukker
 • 1 ts malt cumin-krydder
 • bittelitt salt
 • Nykvernet pepper
 • Revet ost
 • Tortilla-lefser

Evt litt salsa fra glass som topping under osten, eller man bruker litt av kjøttrøren.

Sett ovnen på 200 grader.  Stek løk og paprika blankt og mykt. Rør i tomatpuré, rømme og krydder. Ha i kyllingen til slutt (har en den i før, blir den rørt til småbiter når man blander i rømme og krydder. Alt som er ferdigstekt i en stor kjele, blir trangt i panne.

Fyll hver tortilla med ca 3 ss kyllingfyll og revet ost, og rull tett sammen. Legg tett i tett i smurt liten langpanne/ildfast form med skjøten ned. Drypp over litt salsa eller det som er igjen av fyllet. Dryss revet ost over lefsene og stek i ca 200 grader i 12 min.

Server med salat og hjemmelaget rømmedressing :

 • 1 boks lettrømme
 • ca 2 ts sukker
 • ca 2-3 ss melk etter hvor tykk/tynn man liker den
 • litt tørket dill (blir både lekkert og godt!)

Denne er virkelig verdt å prøve! Smaker digg og ikke glem å sende varme hilsener til Hønefoss når du nyter rundt bordet.

Idag har vi vært på opptak med TVting, og vi har det så hyggelig. Caroline og Eirik blomstrer for fotografen:

By | 2017-03-16T07:11:20+00:00 1. mars, 2011|Categories: PERSONLIG|15 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits