Oprah og meg

Jeg hoppet nesten i taket i går da jeg oppdaget mail i innboksen fra Oprah sitt team. Gjett om gleden var stor over at de husket denne energibunten fra det kalde nord, og forsatt kunne formidle mange lovord for jobben jeg gjorde for de i 2007. Kjempestas! Jeg har holdt kontakten med de etter turen min over dammen, og lenge var det snakk om at de ville bruke meg som en slags Europa-kontakt…..men slik ble det altså ikke, dessverre. Men nå har de altså tatt kontakt igjen og det er så gøy!!!!

Det er forsatt veldig hemmelig hva jeg skal gjøre siden det hele er en stor overraskelse, men en liten ting kan jeg røpe. Jeg skal gjøre et opptak og trenger dine kreative tanker. Jeg har noen ideer allerede, men her er det jeg lurer på:

Hva er det mest ikoniske med Norge etter din mening? Hva er det mest TYPISKE NORSKE som finnes? Et sted…..

Jeg kan dessverre ikke si mer enn det og hva det skal brukes til…..jeg har jo så lyst at det brenner under føttene, men ALT vil selvfølgelig dokumenteres NØYE her på bloggen når det skjer. Ikke frykt det!! Håper du hjelper meg og del gjerne dette innlegget med dine venner sånn at flere kan bidra. Her er en mulighet å slå oss på brystet og skryte av Norge…..i beste sendetid i USA! Hjelp meg da! LEGG IGJEN KOMMENTAR!

For å minne meg om to gode perioder i livet så blomsterer disse to plakatene på vaskerommet hjemme hos meg. POPRUSH var programmet jeg ledet med stor suksess i NRK Petre og selvfølgelig Oprah plakaten jeg fikk når jeg var hos henne. Jeg har en signert og men den ville jeg ikke lage hull i. GOOD TIMES! Ja, det er meg på Poprushplakaten….noen kilo siden. Høhø!

By | 2015-05-31T10:26:05+00:00 24. mars, 2011|Categories: YTRINGER|106 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits