Sandra Love møter «GUD»

Sandra Love er den gjestebloggeren jeg vervet første. Hun er morsom, satirisk og rett og slett en fest. Jeg syntes hun skriver morsomt og har sitt eget skråblikk på det meste. Les gjerne alle hennes innlegg HER. Jeg vet du ikke vil angre, for her snakker vi underholdning på høyt nivå. Her er siste nytt fra Sandra, kos deg:

”GUD ER I HJERTET DITT OG I POSTKASSEN MIN”

I dag lå det en traktat (til kidsa: en brosjyre som ofte handler om Gud, og som ligner veldig på reklame for pizza-sjappen nær deg) i postkassen min. Jeg ble litt irritert for

men Gud hadde jammen klart å snike seg inn brevsprekken, gitt

og da tenkte jeg

men så

Så jeg tok hunden ut på do istedet.

Bestemte meg for å lese traktaten, og der sto det at jeg kunne bli med på et GRATIS bibelbrevkurs, og når jeg har gjennomgått kurset vil jeg motta min egen NYE GRATIS BIBEL i posten. Greien er bare det at jeg er skeptisk til folk som skryter av at de gir bort gratis gaver, for jeg har aldri betalt noe for en gave i hele mitt liv.

Dessuten er det jo noe med at folk som er interessert i å dele sin religiøse overbevisning med deg, ikke er interessert i at du skal dele din ikke-religiøse overbevisning med dem.

Uansett, jeg leste videre og på siste side står det at jeg kan melde meg selv ELLER en annen person på kurset. Jeg tenkte lenge på hvem jeg skulle melde på bibelbrevkurset. Det eneste kriteriet er at personen har lite å gjøre fortiden.

Jeg sto det mellom disse

 

eller denne karen

 

Og tilslutt dere! Til slutt endte jeg opp med å gi dette GRATIS kurset til en person som ikke har en dritt å gjøre fortiden og som dessuten er papirløs (hohoho, den var teit, måtte bare) og helt sikkert blir glad for brev(kurs) og en GRATIS bibelbok.

Så værsogod, Maria!

 

Med vennlig hilsen:

 

PS. Sandra har startet egen blogg HER.

By | 2011-03-03T22:00:38+00:00 3. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits