Trine på STORTINGET

Gårsdagen kommer jeg ikke til å glemme på en stund. Det var en utrolig innholdsrik dag med mange inntrykk. Jeg ble med en gjeng festlige damer fra Kongsvinger, kalt Kongskvinner, til Stortinget. De søkte inspirasjon for å ta tak i lokalpolitikken, og lærte masse av et matnyttig foredrag av Julie Voldberg. Henne hadde jeg lunsj med en tid tilbake, les mer HER.

Kongskvinnene sin måte å bygge nettverk på har jeg stor tro på. Engasjerte damer som går sammen for å ta i et tak, og med litt kreative innspill er jeg sikker på at de kan utgjøre en stor forskjell i fellesskap. Her er gjengen samlet før vi toget inn på Tinget:

En liten omvisning måtte til, og gjesp, jeg er ikke god på sånne omvisninger. Historie var ikke mitt sterkeste fag….velger å lage min egen historie. Haha!

Gamle malerier, gamle bilder, masse informasjon fra 1814 og lovene våre som ble grunnlagt etc etc….SUPERSNORK. Beklager, merker jeg burde gremmes av meg selv, men dessverre forteller jeg bare den kjedelige sannhet. Historie er og blir kjedelig.

Vel inne i den hellige hule. For noen harde stoler….når de sitter her og diskuterer i flere timer er det ikke rart de sliter med å holde seg i ro. Jeg klarte knapt en telefonsamtale i Statsministerens stol før jeg måtte reise meg igjen. Jeg kledde stolen, eller den kledde meg, men stakkars politikere….. veldig glad jeg slipper. Men gi meg talerstolen og mikrofonen…da snakker vi! Jeg skulle rocket rommet!

Etter endt tur spiste vi nydelig lunsj på din regning. Skattebetalerne betalte for at jeg skulle nyte flott salat på Tinget. Hahaha….helt konge. Den var meg del undt. Jeg tok med meg masse i lommene for å være sikker på å få full uttelling. Kødder. Neida. Joda.

Men storfint besøk fikk vi og det var superhyggelig. Dette bildet legger jeg ut for å vise at jeg har tatt toppen min på helt feil. Kjerring. Jeg ser gal ut på dette bildet…Julie Voldberg ser altfor godt ut. Ligner på Linni? (tog du ann, lest avisene?) For NÅ kødder jeg! Hun er smartere enn mine skarpeste kniver i skuffen, og vakker. Stor trussel for gubbene på Tinget. Lættis.

Største øyeblikk denne dagen. Jeg er stor fan av Erna Solberg. FOR en dame. Informasjonen jeg likte best på omvisningen var at Erna har valgt å droppe å ha fancy kontor for seg selv. Hun sitter sammen med sine. Det står det respekt av….hun er kul! Min nye BFF…sorry Linni, du må vike.

God bedring Erna, vi Twitres snart. Det er kjekt du er så engasjert på sosiale medier, og at du gjør jobben selv.

By | 2017-03-16T07:11:12+00:00 3. mars, 2011|Categories: PERSONLIG|Tags: , , , |3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits