TVting Episode 3

TVting er et tvseriesamarbeid med bloggere. I denne piloten, som første del er, samarbeider jeg med Fotballfrue.no, Lars Tangen og Kong Halvor. Dette er morsomme unge mennesker som jeg mener har en X-Faktor, og dermed spennende å jobbe med. De har samtlige fått til noe unikt på nettet med sine blogger og veien videre blir fasinerende. Jeg vet vi er inne på noe som kan brukes til noe konstruktivt veien videre…..mange meninger om programmene, og her MÅ jeg presiere at dette er en start.

Tilsammen har over 100 000 sett de tre første episodene. Det er SYKT mye!

Det kommer mange henvendelser fordi flere ser at vi har noe unikt på gang. Neste produksjon er under planlegging og er en kåring som skal gå på landsbasis, veldig spennende. Bare gled deg…..TVting is coming to a place near you! Bare vent å se….her er episode 3 (siden den første bare var en tease)

RESTEN AV TVting kan du ser HER!

By | 2011-03-06T19:51:30+00:00 6. mars, 2011|Categories: MIN BLOGG|8 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits