Jeg elsker hyttelivet

På vei ned fra fjellet slår det meg. Jeg kunne tenke meg å bo på hytten hele året. Eller, et sted som minner om hytten. Ro, fred og masse frisk luft. Jeg elsker å være på hytten og ikke minst sammen med våre gode naboer. De er faktisk grunn nok til å bli værende i fjellheimen veldig lenge, og felles for oss alle er aktivitetsnivå. Vi digger å gå på turer sammen året rundt.

I tillegg er de faste lesere av bloggen min og Anne sa senest i går: – Jeg vil veldig gjerne komme på bloggen din igjen, Trine. Jeg trenger de 2 sekunder med fame! Anne er en fest! Her er hun og mannen Knut:

Igår var vi ute i strålende sol og nøt den faste runden vår på 1,8 mil. Kjempedeilig! Store og små og samtlige hyttenaboer var med. Morten og Inger Johanne hadde en helg alene uten barn for jentene hadde hjemme-alene-helg. HJELP!

På søndagen lekte ungene og jeg fotografer. Det gjaldt og benytte seg av to elementer: solen og naturen. Hun i midten er jo et kunstverk i seg selv høhø. Her er mine:

Vel tilbake på verandaen så fant datteren ut at hun ville ta flere kunstbilder og jeg lekte litt sammen med henne:

Da vi var ute og gikk knipset jeg noen landsskapsbilder. Elsker den norske fjellheimen!

Heldigvis har jeg fått to «klovneunger» som er like glad som mor i å finne på ablegøyer. Det var så deilig og varmt i hytteveggen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:29+00:00 3. april, 2011|Categories: OPPLEVELSER|8 Comments

8 Kommentarer

 1. thile 3. april 2011 at 17:18 - Reply

  Ååh, underbare, herlige vinterlandskaps-bilder, Trine!
  Er du sikker på du ‘bare’ er amatør fotograf? ;O)
  Anne er ett meget bra navn ;)))

  • Trine Grung 3. april 2011 at 18:46 - Reply

   Hihi elsker å ta bilder og burde bruke speilreflekskamera….iPHone brukes flittig om dagen

 2. Sølvblank.no 3. april 2011 at 17:33 - Reply

  Kjempe fine kunstbilder.Likte bilde nr.3 med solen,treet og terrassen:)

  M.v.h.Trond

 3. Anne Karin 4. april 2011 at 06:12 - Reply

  Det ser herlig ut Trine! Forstår godt dere trives her. Jeg bor mesteparten av sommeren på hytta vår ved sjøen og elsker naturen der, sjølukten og den herlige freden. Flotte bilder fra naturen:-)
  Digg digg!

  • Trine Grung 4. april 2011 at 06:56 - Reply

   Drømmer om hytte v sjøen en gang. Savner havet vestlending som jeg er 🙂

 4. Hegekengh 4. april 2011 at 07:10 - Reply

  Hei Trine!
  Å så fint dere har hatt det i helge!! Enig med deg ang. å bo/være på fjellet, superdeilig og friskt å godt uansett vær!! Dere har vel hytte på Beitostølen, har sett deg der noen gange skjønner du, he he….. Vi håper å få kjøpt oss en leilighet/ hytte der…stadig på utkikk! Hadde campinvogn og spikertelt på Campingplassen, men solgte i fjor høst.. Altfor trangt og liten plass, liker comfort når jeg/vi har ferie!!!! Men savner å være på Beitostølen og i fjellet!!!!! Har leid oss hytte noen ganger da….
  Ha en strålende dag! Flott blogg forresten, og jeg er blitt fast leser!
  Hege:)

 5. Sabita 4. april 2011 at 09:04 - Reply

  Fine bilder, så kos ut 😀

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits