Livet er en fest

Denne helgen har vært av det perfekte slaget. Den startet fredag med to herlige meldinger på ettermiddagen. Jeg har søkt om tillatelse til å lande et sted i Norge til Oprah-opptaket, og fikk godkjennelsen på fredag! Juhu…gjett om jeg jublet!

I tillegg fikk jeg mail fra USA, og det ser ut til at jeg, i tillegg til opptaket, skal over vannet for å overvære siste sending. Jeg er dritheldig og det vet jeg!!!

Jeg brukte ettermiddagen til litt egenpleie før festsminken entret trynet. Gode venner i Drammen inviterte til lag.

Jeg har blitt god på egenpleie. Først treningstur, deretter skure håret og sette det inn med kur før trynet skrubbes og settes inn med leirmaske.

Jeg elsker masken til Beauty Pasifique. Jeg kjøper min hos MakeStyle som du kan besøke HER. Når det kommer til kur i håret bruker jeg Keune sin.

Her skulle maten nytes og samtalene være av det positive slaget:

Debbie og Leon er to kunstnersjeler og har så mye spennende i huset. Huset i seg selv er helt fantastisk og jeg elsker å være på besøk hos de. Rakel og Erik var på plass og ikke minst Beate. Vi spiste, lo, danset og pratet til krampa tok oss. Veldig hyggelig kveld! Dette er energibunten Leon:

Sjekk de morsomme strikkefigurene de nettopp hadde anskaffet seg. Dette er noen for min strikkende svigerinne Gro:

Imorgen kommer det nytt innlegg fra HelseHilde og det skal handle om blodanalyse. Veldig spennende tema og jeg har selv fått lest mitt blod hos en mikroskopist. Veldig spennende!! Denne uken er jeg barnevakt for to nabogutter….så her koker det av stemmer og masse energier.




Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:16:35+00:00 10. april, 2011|Categories: OPPLEVELSER|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Kari 11. april 2011 at 08:28 - Reply

    Fantastisk at du skal på Oprah igjen! Skulle gjerne vært med, og kunne glatt donert 20 000 kr til en fattig amerikansk student eller annet godt formål i Oprahs ånd. Men det skal kanskje mer til… God tur!

  2. Bjornasm 12. april 2011 at 13:26 - Reply

    Hvordan føler du at noen med en ukes utdannelse skal analysere blodet ditt, noe leger ofte har 6 til 8 års utdannelse for å gjøre?

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits