Vinker fra stuen

Det ruller en grønn matte på skjermen og i venstre hjørnet står det TOT 0-1 RMA. Det er fotballspråk og jeg melder meg ut. Jeg er så glad for denne laptopen når fotballsesongen regjerer på det verste. Da surfer jeg rundt, leser blogger, sjekker reiser, titter i butikker, leker meg på FiNN.no og lurer meg innom Facebook for å holde meg oppdatert på hva folket gjør der inne.

Dagene flyr om dagen og det er travelt å planlegge dette Oprah-stuntet mitt. Det er mange tråder som skal nøstes og ikke minst passe sammen. Folk skal bookes til de ulike tingene som skal gjøres og jeg holder i alle trådene. Igår kom det uventet og svært hyggelig hjelp fra kommunen hvor jeg skal filme, og gjett om jeg ble hoppende glad når en ressurskvinne var i andre enden av mobilen! Hun oste av positivitet og energi, akkurat min type! Blogger om henne når jeg er på opptak!

 

Vær hilset!

Alle brikkene begynner å falle på plass nå, og igår kom nok en mail fra teamet til Oprah. Jeg skal, hvis alt går etter planen, reise til USA! Jeg skal få være en del av finaleshowet! TENK DET! Jeg danset på joggeturen min i morges….jeg gleder meg som en unge!! Nå MÅ jeg legge meg, men jeg må innrømme at jeg sover dårlig om dagen. Vanskelig for å finne roen, men DET er ikke så rart vel?

Blogges fra Bergen imorgen..skal på kveldstur for å holde foredrag ETTER to kurs på dagen i Oslo i regi av HSH. Det blir DEN dagen lizm. Bra mannen tar et tak når mor er travel…..hva skulle en gjort uten? NATTA!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:10:28+00:00 13. april, 2011|Categories: PERSONLIG|3 Comments

3 Kommentarer

 1. Trine Lise Jacobsen 13. april 2011 at 20:53 - Reply

  Morro da. Det blir spennende å følge deg på veien 🙂 Skjønner godt at du ikke får sove 🙂 Sov så godt som du kan da 🙂

 2. Heidi P 14. april 2011 at 08:59 - Reply

  hehe så gøy…nei det er ikke rart i det hele tatt hvem hadde ikke sovet dårlig da? Lykke til 🙂

 3. Anonym 16. april 2011 at 16:51 - Reply

  Så kult at du skal representere Norge.
  Og vise at vi kun er et folk som elsker det alternative og snakker dårlig engelsk.

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits