Oprah og USA nærmer seg

Det nærmer seg avreise til opptaket jeg skal gjøre for Oprah i Norge. Jeg planlegger og planlegger, og igår falt siste biten på plass. Jeg har funnet det ikoniske stedet hvor stuntet skal filmes, for så og vises i Oprah sin finalesending i mai. Hun har ca 26 sendinger igjen før hun avslutter sin karriere. Tenk at jeg skal være en del av det showet!! Jeg dåner! Det er  stort!

Det siste jeg fikk tips om, fra en Facebook venn som sa det hadde stått i Aftenposten, er at Barack Obama skal være med i sendingen…..Yes we can, sier nå jeg. Dette har jeg ikke fått bekreftet fra Oprah sitt team, men jeg håper jo veldig. Han er unik! Det gjelder å drømme, for dette er et bevis på at drømmer kan bli virkelige.

Det er nå 95% mulighet for at jeg reiser over i midten av mai for å være med i publikum og jeg gleder meg som en unge! Det ser ut til at jeg har fått to billetter og har allerede delt ut den andre til en fotografvenninne. Da sikrer jeg meg gode bilder til bloggen, og med damas energi er jeg 100% sikker på at turen blir perfekt! Good times!

Dette bildet ble tatt når jeg gjestet programmet hennes for 4 år siden. Tiden går jammen fort. Det var en stor greie for meg siden jeg har vært fan i mange mange år, og jeg tapet faktisk programmene hennes når jeg jobbet i NRK Petre for å få sett de. Tenk det, i hele 4 år gjorde jeg det, hver eneste dag!

På mandag reiser til dit jeg skal filme, til det ikoniske stedet, og har med meg et stort team. Det skal lages bakomfilm som vil bli publisert på bloggen min etter at dette er sendt i USA. Jeg får ikke  lov før. Det kommer og til å bli dekket av et program her i Norge og jeg skal fortelle mer om det senere.

Det er påske og det er mulig bloggen tar påskeferie til neste mandag. Jeg må tenke litt på det utover dagen, men kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg vel ikke å la være. Bloggen har blitt en del av min hverdag og jeg liker dette mediet.

Jeg må få rettet opp i en feil i dette innlegget om Valebrokk. Jeg kalte ikke HAN en mobber, bare at tweeten hans var upassende i forhold til hans stilling. Det er resten av det som skjer mye på Twitter jeg reagerer på, og ser at jeg kanskje burde delt innlegget i to. Den tar jeg på min kappe og lærer til neste gang. Det er flere som hauser opp negative diskusjoner om meg på Twitter og det er de jeg kaller mobbere. Ikke Valebrokk. Men som sjef i en nettavis burde han holde seg for god til slike tweets, rett og slett.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:10:19+00:00 19. april, 2011|Categories: PERSONLIG|25 Comments

25 Kommentarer

 1. Tone 19. april 2011 at 10:42 - Reply

  Ønsker deg og dine er riktig god påske – og lykke til i mai 🙂

 2. Tanya 19. april 2011 at 17:43 - Reply

  shit du var tynn når du var med på Oprah

  • Trine Grung 19. april 2011 at 19:07 - Reply

   Jeg vet…snart nede der igjen. Mangler kun 8 kg nå. Puh…jogger hver morgen nå. Skal klare dette!

   • Lillian 19. april 2011 at 20:28 - Reply

    Synes du ser like slank og flott ut nå!

 3. Grete von Hippie 19. april 2011 at 19:53 - Reply

  En riktig god påske, og en kjempeflott tur ønskes herved fra Skien… Blir stas å se filmen din da seinere <3

 4. Lillian 19. april 2011 at 20:31 - Reply

  Lykke til med alt, Trine! Kjempe spennend!!!! Jeg er i USA i mai, og skulle jammen vært på skyene om jeg hadde billettt til finale showet. Bodde i USA fra 1987-1991, og var fan fra første gang jeg så programmet hennes. Ingen over, ingen ved siden! Nyyyyt opplevelsen!

  • Trine Grung 19. april 2011 at 20:40 - Reply

   Er du i USA!? Hvor da? Vi skal til LA og Chicago…..

   • Lillian 19. april 2011 at 20:42 - Reply

    Boston, men der er jo fly til Chicago *ler*

    • Trine Grung 19. april 2011 at 20:50 - Reply

     Hoho da sees vi på Starbucks i hovedgaten hehe

     • Lillian 19. april 2011 at 21:15

      🙂 Ja send meg dato, så skal du ikke se bort i fra det! Haha 🙂
      Ha en flott påske, Trine! Jeg er offshore til den er over, men vi kan jo kooooose oss her ute også 🙂

 5. Ane Hagen 19. april 2011 at 21:39 - Reply

  Du vet jeg er supermisunnerlig! Men samtidig så unner jeg deg dette så masse 😉 Du MÅ bare få kommet deg til finaleshowet og sett det live, du bare MÅ!

  Eller så håper jeg du har skitur, appelsin, kvikklunsj og kakao i innslaget som skal vises herfra. Vi er ikke så gode på kafeliv og den sosiale biten utenfor hjemmene enda, men hytteturer DET er vi gode på 😀

  • Trine Grung 19. april 2011 at 21:45 - Reply

   Jeg vet! Det blir norsk natur, såpass kan jeg si 😉

 6. Kjell Ove Landa 19. april 2011 at 21:55 - Reply

  Lykke til Trine:):):):):) du er knalltøff….

  Savner deg på radioen…. husker eg hørte på deg hver dag da eg hadde sommerjobb for mangen år siden….

  Stå på…

  • Sandralooove.blogg.no 22. april 2011 at 17:51 - Reply

   100 % enig! Trine er gull på radio!

 7. meg 20. april 2011 at 06:31 - Reply

  ofte er jeg uenig med deg,når det gjelder meninger og syn på endel ting.Men fra det og gå til personhets og mobbing ville jeg aldri gjort. Jeg har generelt valgt å heve meg over slike lavmål. Du har din mening(takk og pris på at det fins personer på nettet med klare meninger de står for) og jeg har mine..vil og nevne at det hender både titt og ofte jeg er helt enig med deg;) Jeg kan bare anta det fins mange med hverdagslig frustrasjon de ikke klarer å rette dit det hører hjemme,og la personer på nettet få det. En annen ting er vel at noen, for en hverpris ønsker å drepe en god konstruktiv debatt,av ren kjedsomhet(?). Vi trenger debatter,vi trenger ikke alle å være enig,men de gode debattene gjør oss mer bevisst på våre egne meninger og standpunkt!Jeg ville bare si stå på,hev deg over personhetsen,det er ikke noe du trenger å ta til deg. Jeg ser du er ofte ute tidlig å kritiserer hets mot andre bloggere,og jeg vil applaudere deg for det!Tøft gjort,og du gjør mange bloggere en god tjeneste ved å være så klar i din tale.Vi trenger et reglement for bloggverdenen,men inntil da håper jeg derehever dere over drittslengingen
  Ha en god dag:)

 8. Lisegiseg 20. april 2011 at 13:57 - Reply

  Det er på prekestolen du skal filme?

 9. Torill 21. april 2011 at 15:51 - Reply

  Lykke til med alle forberedelser og håper værgudene er med deg under innspillingen. Det blir sikkert knallbra 😉
  God påske til deg og dine, nyt det herlige påskeværet.

 10. Sandralooove.blogg.no 22. april 2011 at 17:50 - Reply

  Gleder meg til å se resultatet 🙂

 11. Sara Katrin 26. april 2011 at 13:36 - Reply

  Lykke til og god tur når du reiser. Hils Oprah da..hihi..:)

 12. Benedicte 26. april 2011 at 19:24 - Reply

  Utrolig stilig at du får bli med siste sesong! Fantastisk! Følger selv med så ofte jeg kan og syntes det er trist med denne nedtellingen hun har hver dag…, men the O network er ganske bra det også! Lykke til!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits