Jeg «elsker» pollen – NOT

Det er sydenvarme utenfor huset og dette blir nok en påske vi sent vil glemme. Vedvarer dette kommer opptakene jeg skal gjøre for Oprah til tirsdag helt fantastiske! Gjett om jeg gleder meg. Dagen i dag startet tidlig med en jogge/gå tur i morgentåken. Kun en enslig syklist var ute, ellers hadde jeg gatene helt for meg selv.

Vel hjemme rusket jeg tak i resten av familien og gikk på lang skogstur med gode naboer. Herliga london for en dag! Jeg elsker å ta bilder uten at jeg dermed sier jeg er noen proff. Hobbyfotograf er nok mer min bane…

Første dagen med bare legger….OG singlet. Så varmt har det vært….lurer på sist det var slike temperaturer i april?

På toppen av «fjellet» (det finnes jo ikke skikkelige fjell på Østlandet…..i Stryn snakker i fjell) fant vi dette kule treet

Hakkespetten har funnet trivsel i et tre. Glad jeg ikke bor i nærheten for å si det sånn!

NÅ betaler jeg prisen for en hel dag ute…..jeg hater pollen! Øynene og hodet verker om kapp. Flere som reagerer?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-05-19T11:24:16+00:00 21. april, 2011|Categories: PERSONLIG|3 Comments

3 Kommentarer

  1. Morten Rygh 21. april 2011 at 19:28 - Reply

    Kjempe fine bilder

  2. Heidi P 22. april 2011 at 05:59 - Reply

    Ja må innrømme jeg merka det i går ja…blåste litt også…var helt stiv når jeg kom inn så jeg måtte ta en dusj…

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits