Advarsel turister- opptak pågår

Idag setter jeg meg på et fly som skal fly meg vestover. Bjørkepollen regjerer Østlandet og heldigvis reiser jeg fra KRAFTIG pollenspredning til MODERAT. Jeg hater pollen samtidig som jeg elsker denne årstiden. Igår hadde jeg så vondt i øynene at jeg fryktet jeg måtte avlyse hele Oprah-opptaket. Det går ikke å sminke vekk det røde som oppstår inne på øyet…..eneste som hjelper er å holde seg inne = KJEDELIG!

Deilige feriedager har det uansett vært. Masse nabosammenkomster, prat, latter og kos. Trampolinen brukes flittig, isen forsvinner fra fryseren og tempertaturen viser 20 grader i skrivende stund. Jeg tror aldri jeg har opplevd lignende i april! Superdeilig!

I ettermiddag flyr jeg og håper den vedvarer til imorgen. Den blå himmelen altså. Opptakene gjøres imorgen, og jeg her sitter jeg og lager advarsel til turistene som ferdes i området. Det henges opp en advarsel til turgåere om at helikopter flyr i området grunnet TV opptak. Jeg er superspent og gleder meg masse.

Det er mange involvert i opptaket og glad er jeg for det. Det har vært masse jobb å koordinere alt, men virkelig verdt det. Godkjennelser måtte til for å fly helikopter, penger måtte samles inn (jeg har ikke råd til alt dette men vil så gjerne gjøre en bra jobb) og folks reiser koordineres. Nå er alt på plass, Stavanger HERE I COME!

Wiiii…..og snart blir det USA tur, det er superspennende! Her er plakaten, men jeg sier ikke hva jeg skal gjøre der enda…..det kommer!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2017-03-16T07:10:13+00:00 25. april, 2011|Categories: PERSONLIG|6 Comments

6 Kommentarer

 1. thile 25. april 2011 at 10:49 - Reply

  Kan du ikke si det KUN til MEG? ;O)

 2. Hilde 25. april 2011 at 11:26 - Reply

  Jeg har sittet i helikopter over prekestolen før, og var veldig flink til det altså!! Kan godt gjøre det igjen!:-D. Så KJEKT!!!!

 3. Johanne Magnus 25. april 2011 at 14:17 - Reply

  kult! spennde, jeg liker at du ikke avslører opptaket:) men hva går det ut på? nysgjerrig!
  jeg får vel bare følge bloggen videre.
  men bra at du advarer turistene.
  kepp it up!

 4. Anita Støvland 25. april 2011 at 17:57 - Reply

  hei hei
  Er så enig med deg ang pollen – våren hadde jo vært heeeeelt vidunderlig uten den….
  lykke til med opptaket

 5. Nina Elisabeth 26. april 2011 at 19:21 - Reply

  Har du prøvd alergi sprøyte? Jeg har sendtg mannen min til legen hver vår, og nå er jo alt så mye bedre. Jeg har en mann som er med i samfunnet om våren også, og mannen min gjør noe annet enn å ligge i senga å lide slik bare en mann kan lide!!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits