Jeg har en kompis som jobber på Norefjell SPA Resort. Jeg ergrer meg litt over at jeg ikke har mulighet til å reise på dette årlige arrangementet som de har for damer/kvinner….JEG VIL, men skal i konfirmasjon til en nabogutt som betyr mye for meg.

Sjekk listen over events på Womens Weekend i år:

  • Bjørn Eidsvåg konsert fredagen
  • Egen shopping og skjønnhetsgate
  • Jo Nesbø med gitar og historier (digger han)
  • Madonnas hudpleier Michelle Peck kommer
  • Yogatimer med min herlige venninne Vibeke Klemetsen. Hun er så flink!
  • Dinner party fredag og lørdag
  • Jan Fredrik Karlsen kommer lørdag og spreller
  • Fordrag med Cecilie Brækhus
  • Vendela Kirsebom kommer

Litt av en liste og tenk så gøy å dra dit med venninner i de flotte naturomgivelsene!! Neste år skal jeg dit, det er sikkert!! Sjekk ut mer HER og dra med deg venninner om du kan. Det skjer den 6-8. mai og blir garantert en hit! Jeg er ikke betalt for å skrive dette…..jeg tipser om et kult arrangement!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.