Er dette greit?

Det er mange meninger om meg og min blogg, og de er delte. Dette vet jeg og har godtatt at folk er delte i synet på meg og hvordan jeg skriver på nett. Det slenges dritt over en lav sko og jeg hånes av mange, spesielt i enkelte diskusjonsfora og på twitter. Jeg overvåker det som skrives om meg med Google alert slik at jeg får med meg om noen trør over grensen. Mange gjør det allerede og enkelte ganger grenser det til mobbing når en person forsetter og forsetter. Det er nå flere som er utestengt fra å kommentere her på min blogg ene og alene fordi de ikke holder seg til sak, men går på meg som person. De skriver de rareste ting på twitter og dømmer meg som person og menneske fordi jeg skaper debatt om enkelte tema.

Her må jeg presisere at mye av det preller av meg, men noen ganger er jeg ikke mer enn et menneske og blir oppriktig lei meg. Dette er «farlig» for meg å skrive for da får «haterne» enda mer å le av på Twitter. Nå skriver de kanskje noe som «Trine sutrer på bloggen sin» og det er IKKE greit.

Nå er jeg forbanna. Kanskje en filleting men det finnes grenser for HVEM som faktisk skal få lov til å bedrive håning av andre på nettet. Er du leder i en bedrift, da spesielt i en seriøs nettavis , så bør en holde seg for god til en slik melding:

Dette er stillingen hans:

Nå er jeg lei av dette og synes virkelig ikke at jeg fortjener mye av det som skrives på twitter. Nok er nok folkens og ja, jeg bruker en leder som et eksempel som tross alt jobber i en avis hvor fokuset på mobbing de siste månedene har vært gigantisk. Jeg la ut følgende på Twitter og er spent på responensen fra Valebrokk.

Dette innlegget vil bli oppdatert når en respons kommer, men på facebook og twitter kom responsen ganske kjapt:

By | 2011-04-17T11:16:32+00:00 17. april, 2011|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|92 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits