Nytelse for ganen

Jeg kommer aldri til å skryte på meg at jeg er noen god kokk. Jeg er under middels interessert i matlaging og er tidvis møkkalei hele middagsstyret. Garantert mange av mine blogglesere som er i samme gaten. Men, ja for det er unntak, når jeg finner en enkel oppskrift, som i tillegg er god, da jubler jeg. For en ting vet jeg, oppskrifter kan jeg følge, det får jeg til.

Igår serverte jeg en oppskrift som Caroline fotballfrue.no tipset sine lesere om, og hele min familie, inkludert de to guttene jeg passer for naboen denne uken, digget retten. Hele langpannen forsvant i et jafs og retten er allerede bestilt av gjengen til neste mandag. Mandag er fiskedag og det beste var at min multiallergiske datter tåler torsk! Hun er allergisk mot fisk men torsk går greit!? Forstå det den som kan. Men her er oppskriften til 2 personer:

 • 1 spisspaprika
 • 1 gulrot (se bort fra den ekstra på bildet)
 • 1 purreløk
 • revet ost
 • 1 boks crème fraîche
 • ca. 450 gram torsk
 • smør til steking, vi bruker Tine Ekte Meierismør
 • 2 bokser krydderkremost, vi elsker denne – Afrikansk paprika

Vi var 6 stykker til middag i går så derfor laget jeg noe mer enn dette.

Dette gjør du:

 • Kutt grønnsakene i skiver . .. . ha dem i en bolle, og bland. Deretter surrer du dem i smør, hvor mye ser du an selv. Etter cirka 10 minutter skal de være ferdigsurret – blanke og fine
 • Kutt torsken i små terninger / skiver. .
 • . . ha det i en ildfast form, og hell over grønnsakene.
 • Ha over både paprikaosten og crème fraîchen . .. . og bland alt sammen.
 • Ha deretter over så mye revet ost du ønsker, og sett herligheten inn i ovnen på 200 grader i 30 – 40 minutter.

Denne var rett og slett nydelig og en vinner rundt vårt bord! Den er allerede satt opp til neste mandags middagsmeny så takk til Caroline!

By | 2017-03-16T07:10:43+00:00 12. april, 2011|Categories: PERSONLIG|10 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits