Oprah og USA nærmer seg

Det nærmer seg avreise til opptaket jeg skal gjøre for Oprah i Norge. Jeg planlegger og planlegger, og igår falt siste biten på plass. Jeg har funnet det ikoniske stedet hvor stuntet skal filmes, for så og vises i Oprah sin finalesending i mai. Hun har ca 26 sendinger igjen før hun avslutter sin karriere. Tenk at jeg skal være en del av det showet!! Jeg dåner! Det er  stort!

Det siste jeg fikk tips om, fra en Facebook venn som sa det hadde stått i Aftenposten, er at Barack Obama skal være med i sendingen…..Yes we can, sier nå jeg. Dette har jeg ikke fått bekreftet fra Oprah sitt team, men jeg håper jo veldig. Han er unik! Det gjelder å drømme, for dette er et bevis på at drømmer kan bli virkelige.

Det er nå 95% mulighet for at jeg reiser over i midten av mai for å være med i publikum og jeg gleder meg som en unge! Det ser ut til at jeg har fått to billetter og har allerede delt ut den andre til en fotografvenninne. Da sikrer jeg meg gode bilder til bloggen, og med damas energi er jeg 100% sikker på at turen blir perfekt! Good times!

Dette bildet ble tatt når jeg gjestet programmet hennes for 4 år siden. Tiden går jammen fort. Det var en stor greie for meg siden jeg har vært fan i mange mange år, og jeg tapet faktisk programmene hennes når jeg jobbet i NRK Petre for å få sett de. Tenk det, i hele 4 år gjorde jeg det, hver eneste dag!

På mandag reiser til dit jeg skal filme, til det ikoniske stedet, og har med meg et stort team. Det skal lages bakomfilm som vil bli publisert på bloggen min etter at dette er sendt i USA. Jeg får ikke  lov før. Det kommer og til å bli dekket av et program her i Norge og jeg skal fortelle mer om det senere.

Det er påske og det er mulig bloggen tar påskeferie til neste mandag. Jeg må tenke litt på det utover dagen, men kjenner jeg meg selv rett så klarer jeg vel ikke å la være. Bloggen har blitt en del av min hverdag og jeg liker dette mediet.

Jeg må få rettet opp i en feil i dette innlegget om Valebrokk. Jeg kalte ikke HAN en mobber, bare at tweeten hans var upassende i forhold til hans stilling. Det er resten av det som skjer mye på Twitter jeg reagerer på, og ser at jeg kanskje burde delt innlegget i to. Den tar jeg på min kappe og lærer til neste gang. Det er flere som hauser opp negative diskusjoner om meg på Twitter og det er de jeg kaller mobbere. Ikke Valebrokk. Men som sjef i en nettavis burde han holde seg for god til slike tweets, rett og slett.

By | 2017-03-16T07:10:19+00:00 19. april, 2011|Categories: PERSONLIG|25 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits