Advarsel turister- opptak pågår

Idag setter jeg meg på et fly som skal fly meg vestover. Bjørkepollen regjerer Østlandet og heldigvis reiser jeg fra KRAFTIG pollenspredning til MODERAT. Jeg hater pollen samtidig som jeg elsker denne årstiden. Igår hadde jeg så vondt i øynene at jeg fryktet jeg måtte avlyse hele Oprah-opptaket. Det går ikke å sminke vekk det røde som oppstår inne på øyet…..eneste som hjelper er å holde seg inne = KJEDELIG!

Deilige feriedager har det uansett vært. Masse nabosammenkomster, prat, latter og kos. Trampolinen brukes flittig, isen forsvinner fra fryseren og tempertaturen viser 20 grader i skrivende stund. Jeg tror aldri jeg har opplevd lignende i april! Superdeilig!

I ettermiddag flyr jeg og håper den vedvarer til imorgen. Den blå himmelen altså. Opptakene gjøres imorgen, og jeg her sitter jeg og lager advarsel til turistene som ferdes i området. Det henges opp en advarsel til turgåere om at helikopter flyr i området grunnet TV opptak. Jeg er superspent og gleder meg masse.

Det er mange involvert i opptaket og glad er jeg for det. Det har vært masse jobb å koordinere alt, men virkelig verdt det. Godkjennelser måtte til for å fly helikopter, penger måtte samles inn (jeg har ikke råd til alt dette men vil så gjerne gjøre en bra jobb) og folks reiser koordineres. Nå er alt på plass, Stavanger HERE I COME!

Wiiii…..og snart blir det USA tur, det er superspennende! Her er plakaten, men jeg sier ikke hva jeg skal gjøre der enda…..det kommer!

 

By | 2017-03-16T07:10:13+00:00 25. april, 2011|Categories: PERSONLIG|6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits