Stolt ambassadør

Jeg har lenge blogget om samarbeidet jeg har med Stine Sofies Stiftelse, og Ada har etterhvert blitt en naturlig og kjær del av mitt liv. En mer engasjert og hjertevarm dame, på vegne av barns rettigheter, skal en lete lenge etter. Vi har et veldig spennende prosjekt sammen i 2012 og jeg gleder meg til å dele dette!

Jeg har blitt stolt ambassadør for stiftelsen og fikk dette i posten nettopp:

Jeg ble glad, rørt og stolt over at de har valgt meg til å fronte dem som stiftelse og jammen skal jeg ikke bidra så mye jeg bare kan.

Besøk GJERNE siden til Stine Sofies Stiftelse HER!

På turen kommer vi garantert til et sted nær deg og vi ønsker veldig gjerne å stikke innom for å lunsje! Sosiale medier (Facebook og Twitter) skal brukes til det kjedsommelige og vi gleder oss veldig!

I samme pakken lå disse nydelige smykkene som er de offisielle smykkene til stiftelsen:

Jeg fikk to stykker, heldiggrisen meg. Nå går datter med ett og jeg med ett. Stor stas siden min lille frøken er blitt like glad i Ada som jeg har blitt. Smykkene kan du kjøpe hos en gullsmed nær deg og samtidig støtter du saken : En barndom uten vold.

By | 2017-03-16T07:10:35+00:00 12. april, 2011|Categories: PERSONLIG|13 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits