Vinker fra stuen

Det ruller en grønn matte på skjermen og i venstre hjørnet står det TOT 0-1 RMA. Det er fotballspråk og jeg melder meg ut. Jeg er så glad for denne laptopen når fotballsesongen regjerer på det verste. Da surfer jeg rundt, leser blogger, sjekker reiser, titter i butikker, leker meg på FiNN.no og lurer meg innom Facebook for å holde meg oppdatert på hva folket gjør der inne.

Dagene flyr om dagen og det er travelt å planlegge dette Oprah-stuntet mitt. Det er mange tråder som skal nøstes og ikke minst passe sammen. Folk skal bookes til de ulike tingene som skal gjøres og jeg holder i alle trådene. Igår kom det uventet og svært hyggelig hjelp fra kommunen hvor jeg skal filme, og gjett om jeg ble hoppende glad når en ressurskvinne var i andre enden av mobilen! Hun oste av positivitet og energi, akkurat min type! Blogger om henne når jeg er på opptak!

 

Vær hilset!

Alle brikkene begynner å falle på plass nå, og igår kom nok en mail fra teamet til Oprah. Jeg skal, hvis alt går etter planen, reise til USA! Jeg skal få være en del av finaleshowet! TENK DET! Jeg danset på joggeturen min i morges….jeg gleder meg som en unge!! Nå MÅ jeg legge meg, men jeg må innrømme at jeg sover dårlig om dagen. Vanskelig for å finne roen, men DET er ikke så rart vel?

Blogges fra Bergen imorgen..skal på kveldstur for å holde foredrag ETTER to kurs på dagen i Oslo i regi av HSH. Det blir DEN dagen lizm. Bra mannen tar et tak når mor er travel…..hva skulle en gjort uten? NATTA!

By | 2017-03-16T07:10:28+00:00 13. april, 2011|Categories: PERSONLIG|3 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits