Søken etter hva?

Med masse jobb og travle dager finner jeg meg selv sittende å drømme. Søke. Jeg sitter med en følelse av at ting blir litt meningsløse i den store sammenhengen….hvor blir det av prosjektet som skal tenne gnisten i meg? Jeg har et stort prosjekt til neste år, men det er ganske nøyaktig et år til. Det er lenge! Jeg er så sinnsykt dårlig på å være tålmodig. Hele meg klør etter å engasjere seg i et stort prosjekt.

For de som følger bloggen så vet dere at jeg har mye å gjøre. Foredrag, kurs, møter, prosjekter innen sosiale medier for kunder etc etc. Det er mye spennende og nytt hele tiden, men etter konferansen til Ferd, som jeg blogget om HER, våknet den dele av Trine som ønsker å bidra med noe som gjør en forskjell. På mange måter gjør jeg det med bloggen, på min egen måte, men jeg kjenner et behov for utvikling. Der var ordet. Jeg må utvikle meg videre for at jeg skal føle meg komplett. Lære nye ting og bli inspirert.

Jeg er på en evig søken etter noe uten at jeg klarer å definere hva. Utvikling ja, det ligger mye der.  Skolebenken kunne vært et alternativ men jeg har ikke ro til det. Jeg må skape noe selv mens jeg utvikler meg. Learning by doing passer perfekt for meg.

Idag møtte jeg herlige Bjørg i Lykkehaven i Sandvika. Hun er en vakker kunstner med så mange jern i ilden at til og med jeg blir svett. Hun gjør en forskjell med arrangementet sitt Hjertefred. Fantastisk dame. Det ligger noe i vente for oss to sammen, det er vi begge enige i. Lykkehaven er et unikt sted med masse sjel, og ikke minst god mat. Restauranten Helt RÅ holder til der, og gjett om jeg koste meg med lunsj der i dag.

Her er noen bilder:
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:16:31+00:00 9. mai, 2011|Categories: OPPLEVELSER|5 Comments

5 Kommentarer

 1. Lisegiseg 9. mai 2011 at 16:23 - Reply

  Det virker som du starter veldig mange prosjekter men ikke fulfører noen av de? Hva skjer med TvTing? Det skulle jo bli noe skikkelig stort? Og det virker ikke som du har så mye betalte jobber, det går mest i blogginnlegg?

  • Trine Grung 9. mai 2011 at 17:01 - Reply

   TVTing jobbes det med i kulissene hele tiden og som jeg skriver, jeg har nok å gjøre. Hvilke prosjekter har jeg startet som ikke blir gjennomført? Merkelig ting å si….virker som om du er informert om noe som ikke jeg vet om. Godt at jeg vet noe annet 🙂 Blogginnlegg tar nå ikke lengst tid.

   • Lisegiseg 9. mai 2011 at 17:43 - Reply

    Ok, det viktigste er jo at du tjener nok så du klarer deg.

    • Trine Grung 9. mai 2011 at 17:52 - Reply

     Takk for at du bryr deg og ja, jeg tjener veldig godt så det går fint

 2. Jenny 12. mai 2011 at 07:49 - Reply

  det er nok meningen at du skal tilbake på tv..ikke til Tv-Norge..synest ikke du passer inn i de programmene der…men noe som har med livstil, livsglede, evt interiør..talkshow kanskje…har vi noen kule talkshow som Ellen i Norge?……På den andre siden startet jo som et Talkshow for kvinner…men tok helt av..nå er det kun for de klarsynte eller åndelige…

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits