Jeg elsker å feriere på Vestlandet og idag bar det opp på en liten fjelltopp bak huset til svigermor. Alenetid med musikk på ørene, høye fjell og høy puls. Deilig. Jeg knipser i vei med denne nye applikasjonen på telefonen og som en annen hobbyfotograf deler jeg flittig.

Kos deg med kaker og flott natur. Tror jeg har lagt på meg de fem kiloene jeg hadde tatt av før jeg dro. Jeg legger på meg bare jeg ser på kakefatet….flere som sliter med det? ÆSJ!

Min favorittutsikt…..tatt fra svigermor sin terrasse. Elsker solfylte dager og masse kos hos henne….jeg er 100% sikker på at jeg har verdens beste svigermor.
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.