Hode kverner

Jeg jobber mot meg selv om dagen. Det er for mange tråder som virrer rundt og jeg klarer ikke helt å nøste de! Jeg har for lyst til for mange ting på en gang….det går rett og slett ikke. Har du noen gode råd for hvordan en velger?

Det er frustrerende når jeg floker meg inn på denne måten….jeg MÅ lære meg å fokusere på en ting om gangen og ikke ønske å bygge Roma på en dag. Det lar seg rett og slett ikke gjøre. Det er sikkert mange damer som kjenner seg igjen i akkurat dette. Men det som ofte skjer med meg er at ingenting blir gjort! Det er ihvertfall ikke bra! Jeg liker å ha mye å gjøre, men helst en ting om gangen. Nå har jeg ihvertfall 15 prosjekter på en og samme tid….det sier seg selv at det ikke er like lett.

Jeg har flere ting jeg gleder meg til de neste uke og det er viktig å fokusere på gledene:

 • Oprah opptaket blir sendt i USA den 23 mai. Det er stort men veldig synd at vi må vente med å se det her i Norge. KJEDELIG! Det ble dessverre ikke USA tur på meg og ikke spør meg hvorfor. Først fikk jeg JA til to billetter og så kom det ny mail i forrige uke at det ikke lot seg gjøre. Jeg hadde holdt av to uker med tanke på turen så derfor var det ekstra kjedelig. Men reportasjen min sendes og den kan du lese mer om HER.
 • Jeg skal til Budapest med HSH. Jeg er nettverksleder for deres grupper innen sosiale medier og jeg gleder meg veldig til denne turen. Alle nettverkslederne skal på tur og jeg har aldri vært i Budapest. Noen tips?
 • 9 juni skal Caroline og jeg til Grimstad for å rockeringe for en god sak- Stine Sofies Stiftelse. Sistenevnte har fått ny hjemmeside….kjempefin! Gleder meg til å treffe Ada igjen, og ikke minst dra på tur med Caroline.
 • 18 juni skal jeg på «White Party» hos noen gode venner. De har en årlig event som er den feteste festen ever! Gled deg til bilder! Jeg får lov å ta med bloggen og ingen annen presse er invitert. Kjempegøy!

Ellers elsker jeg dette bildet fra hjemturen. Stryn er bare vakkert!!

 
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-05-19T16:58:42+00:00 19. mai, 2011|Categories: MIN BLOGG|1 Comment

One Comment

 1. Tone - Livsstrategi 19. mai 2011 at 17:08 - Reply

  Ja gjett om jeg kjenner meg igjen! Lett å la seg rive med og la ballen rulle, for at den så ruller nærmets ukontrollert avgårde 😉

  Selv forsøker jeg å dele inn i «burder», «må» og «vil». Gjerne helt fra den dagen jeg legger avtalene. Hva er det jeg virkelig VIL og antalig vil fortsette å få den gode energien av også på sikt?  MÅ’ene ser jeg om jeg kan gjøre om til burde eller vil. Burdene legger jeg helt bort når det blir for mye (selv om dårlig samvittighet kan lure i krikene) og så setter jeg deadline på de må’ene som er igjen og prioriterer deretter det som er VIL-gjøremål 🙂

  Skal ikke påstå at jeg alltid får det til, men å ha lært dette lille trikset gjør meg i det minste litt bevisst og oversikten noe større nå enn før 🙂

  Og du… Det bildet fra Stryn var nydelig – det gav umiddelbar VIL-energi til meg  🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits