Klarsynt er trendy

Noen ganger bråstopper en i butikken. Ikke på grunn av matdiskene og det som blomstrer i hyllene, men på grunn av overskrifter utenpå kulørt ukepresse! Jeg blir helt matt, rett og slett…..klarsynt?

Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord enn det hvermannsen klarer å ta innover seg. Jeg er like sikker på at det finnes mennesker som har evner til å «se» eller «føle» energier mer enn folk flest. Alle kan lære seg disse teknikkene, det handler om interessefelt og og ønsket om å lære det.

Men, og det er et men her. Hva er poenget med å fortelle det til et kulørt ukeblad? Hva vil en oppnå? Jobber mammaen til Pia som klarsynt og trenger flere kunder? Jeg aner ikke om Jasmin innehar slike evner, men jeg må si jeg synes det er litt rart. Har det vært for lite oppmerksomhet i det siste? Hvorfor ønsker mammaen til en ganske kjent person å stå frem med dette? Har du noen ideer? Heier vi på det eller er det teit?

Salgstallene viser at vi forsatt kjøper disse bladene som «ingen»  kjøper. Jeg kjøpte selv Se og hør Weekend i dag og må si at de har fått en veldig fin layout inni bladet…..mye forandret siden sist jeg leste….som er en stund siden. Vi liker tydeligvis å lese om kjendiser. Men noen ganger går overskriftene over stokk og stein, og jeg undrer meg på om Jasmin er like glad for overskriften som desken har valgt denne gang. Ofte sier en noe i en bisetning, uten å tenke over at det blir den store overskriften dagen etter.

Hvorfor tror du hun stiller opp til dette intervjuet? Hva tanker gjør du deg om innholdet i saken når du leser denne overskriften? Jeg kjøpte ikke Her og Nå som hadde disse to på forsiden…..kun på grunn denne saken. Ble litt for dumt, uten at jeg sier at Pia eller Jasmin er dumme. Dette er IKKE et innlegg om de to, mer om saken i seg selv og det faktum at «alle» er klarsynte for tiden. Hva er greien med det?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2011-05-20T17:56:41+00:00 20. mai, 2011|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|11 Comments

11 Kommentarer

 1. fru storlien 20. mai 2011 at 16:17 - Reply

   Usj, man trenger vel ikke stå fram og formidle alle sine gaver og talenter? Det er vel og bra med åpenhet om klarsynthet, men hvis ukeblader skal være sprengfulle av diverse mennesker som har fornemmelser i diverse retninger så bidrar det mer til å latterliggjøre saken enn å fremme den. Og siden det nå er denne damen ( og jeg ikke har lest artikkelen); hun kunne vel spart seg et datingprogram på tv hvis hun er klarsynt? 

 2. Anne Karin 20. mai 2011 at 16:49 - Reply

  Dette er en trend som er i fremmarsj, dessverre..  

 3. Bente Gjønnes 20. mai 2011 at 16:53 - Reply

    Ha ,ha må si meg enig om at hun ikke hadde trengt datingprogrammet på tv hvis hun hadde vært klarsynt. Det er visst inn å være klarsynt tydligvis.Kanskje det er den bransjen vi skal legge oss på.
  Selv om det er mange seriøse ute å går blir det for dumt når den ene kjendisen etter den andre hopper på samme bølge:) Ha en fin dag.

 4. Lisegiseg 20. mai 2011 at 19:49 - Reply

   Hun stilte sikkert opp med samme grunn som du brettet ut innsiden av huset ditt. Oppmerksomhetssyk. Trine, har du ikke noe positivt å si så la heller være å si noe mener jeg,

  • Trine Grung 20. mai 2011 at 20:35 - Reply

   Dette var ikke negativt om de to som er avbildet men om fokus i saken, overskriften og klarsynhet. Les nå hele saken for ‘n’ gang! at dama vil ha/ønsker oppmerksom bryr jeg meg lite om. Det kan jeg skjønne

   • Anne Grethe 20. mai 2011 at 21:51 - Reply

    Har ikke Lisegiseg noe positivt å si om bloggen så synes jeg hun hun skal gi seg…. i allefall med å kommentere. Trine, flott blogg og flott dame du! Helt enig, viktig å være kritisk til dette emnet, da enkelte hevder å ha «sannheten». Dette handler om makt i langt større grad enn oppmerksomhet.

 5. Mamie Ceesay 23. mai 2011 at 21:04 - Reply

   Er på utveksling i USA og så på Oprah sitt farewell program og så deg der. Takk for at du viser at vi har blitt inspirert av Oprah i Norge også. 

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits