Madonna, Oprah OG meg!

Igår var en stor dag. Opptaket mitt gjort i Norge ble vist i det største showet Oprah Winfrey sitt team noen gang har gjennomført. Jeg fulgte nøye med på Twitter og andre nettsider for å få med meg reaksjoner og det tok ikke lang tid før de tikket inn. Skuffelsen blant nordmenn  i USA entret mobilen min. – Det ble vist så lite…..var en av reaksjonene. Reportasjen varte ikke lenge nok…..i følge de.

Ingen har på noe tidspunkt sagt at dette var en reportasje fra Norge som ville vare i flere minutter. Det skulle kun være et lite innklipp fra Norge, med meg, fra et ikonisk sted etter mitt ønske. Jeg valgte Preikestolen fra mitt lokalmiljø, og flere mente de knapt nok så steinen.

Jeg har ikke sett programmet enda. Jeg sendte mail til TV 3 i går for å høre hvor langt bak Norge ligger. Håper jeg får svar i løpet av dagen og vil oppdatere dette innlegget med datoen HER : ______.

Jeg vet ikke hva nordmenn i USA hadde ventet seg men jeg blir litt trist i dag. Jeg er stolt over å blitt spurt to ganger om å være med i verdens største talkshow! Kan en ikke glede seg litt på andres vegne for en gangs skyld og ikke skrive – var det alt? En hel måned ble det jobbet med prosjektet og her må det nevnes at jeg sitter alene med alt. Jeg har regi, planlegging av reise, produsentansvar og hovedrolle. Manus måtte skrives til en «Behind the scenes» film, som blir vist her på bloggen min og hos Visit Norway . Det krevde mye jobb og koordinering fra min side, og ingenting gjorde seg selv. Men men…..ingenting er visst bra nok, heldigvis var dette bra nok for meg!

Madonna introduserte min lille snutt  i Oprah sitt finaleprogram. To av mine heltinner. Oprah og Madonna. Mitt navn nevnt i samme setting og begge titter på en videosnutt av meg. Uansett hva hvermannsen måtte mene så feirer jeg idag med en fridag og masse kjekt på tapeten. Dette er stort for meg og jeg er stolt.  Tommelen opp for de som våger og tørr å drømme! Carpe Diem folkens!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

21 Kommentarer

 1. Linda Boe 24. mai 2011 at 06:41 - Reply

  Jeg synes du skal være stolt av å ha laget dette bidraget til Oprah.
  Ikke bry deg om hva andre mener. Du har gjort en kjempejobb, det er
  ikke for alle å få bidra til Oprahs show. 🙂

  • Trine Grung 24. mai 2011 at 06:51 - Reply

   Jeg gjør det…virkelig! Jeg er stolt og glad….og skal nå ut å «feire». Ha en finfin dag!

   • Torill Thomasen 24. mai 2011 at 09:05 - Reply

    Det er jo stort bare å få være med på dette, så du har all grunn til å være stolt .
    Ha en fin dag hev glasset :-s

 2. Inger67 24. mai 2011 at 07:19 - Reply

  Tommel opp for deg!! Gleder meg til å se det 🙂

 3. Gofachs 24. mai 2011 at 07:21 - Reply

  Det ER stort! Du kan med god grunn være stolt av deg selv og den jobben du har gjort. 🙂 Fantastisk å i det hele tatt få være med på Oprah Winfrey show, også på selveste avskjedsshowet! Gratulerer!

 4. Mnordoey 24. mai 2011 at 07:30 - Reply

  JEG GLEDER MEG STORT TIL Å SE DET IHVERTFALL!!Tenk hva du har blitt spurt om og hva du har fått til..HERLIG TRINE…Stolt av deg!!!!

 5. Gjest 24. mai 2011 at 07:34 - Reply

  var du der da? 

 6. Gjest 24. mai 2011 at 07:36 - Reply

  sorry, leste først det forrige innlegget nå… 😉 

 7. Beate 24. mai 2011 at 07:41 - Reply

  Trine du har oppnådd noe som du har drømt om. Det er vel ikke mange nordmenn som har fått være med på O show? Nyt dagen

 8. Lokki 24. mai 2011 at 08:02 - Reply

  GRATULERER!! Gleder meg med deg!! Ha en knakende fin dag 🙂

 9. Ranveig Jon 24. mai 2011 at 08:13 - Reply

  A job well done, uansett utfall! Nyt champagnen!

 10. tone 24. mai 2011 at 09:50 - Reply

  Sjekk youtube, søk madonna og oprah og velg «siste».. Så finner du det sikkert!!

 11. Anonym 24. mai 2011 at 12:14 - Reply

  Spoiler!
  Jeg har sett showt til Oprah og er stolt over deg Trine! Madonna sa navne ditt, om hun kanskje ikke sa det helt riktigt spiller ingen rolle. Det er jo Madonna! Men jeg må inrømme at jeg hadde håpet på ett lengre kipp enn 3 sekunder.
  Men uansett, bra Trine!

 12. Marte 24. mai 2011 at 15:16 - Reply

  Aller først vil jeg gratulere med jobben. Dernest vil jeg si at jeg synes det er synd at du fremstiller deg selv som et slags «offer». Du har fått oppslag i pressen (det var jeg fant ut av det), og du har vært på «Oprah». Kanon!  Du påstår at du ikke bryr deg om hva andre skriver/sier om deg og ditt, men hvorfor gir du det en hel blogg da. Det er for øvrig skuffende at en som jobber med media ikke kan finne klippet selv på nettet, men må vente til det blir vist på TV. For de aller fleste av oss andre er de tider forbi.  

  Lykke til med det du driver med. Det er tydelig at du får store jobber og klarer å gjøre en imponerende jobb på egen hånd. 

  • Trine Grung 24. mai 2011 at 15:42 - Reply

   Vel klippet ligger på bloggen. Øverste innlegg….

 13. Carina H. Dahlmann 24. mai 2011 at 17:06 - Reply

  Gratulerer så mye! Er superstolt av deg:) Godt du setter Norge på kartet i et forum som VIRKELIG betyr noe! You go girl;)

 14. Ine 24. mai 2011 at 17:36 - Reply

  Dette er utrolig, Trine! Du er så flink. Mye jobb lå bak, men verden er stor og du var en av de heldige som fikk være med på noe legendarisk! Situasjonen er unik, etter min mening, uansett hvor lang filmsnutten er! 😀 Jeg kan se for meg at du vil ta GODT vare på følelsen du fikk da Madonna leste opp dine ord 🙂
  – Ine

 15. Joacim 25. mai 2011 at 12:10 - Reply

  Begge de to finale-showene ligger ute (Oprahs Farewell Spectacular). Har nettopp sett de. Helt fantastisk. Men disse to er ikke de to siste programmene. Det siste sendes i dag i USA.

 16. Anette 25. mai 2011 at 17:58 - Reply

  Aim for the moon. Even if you miss, you’re still among the stars 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits