This is my «Oprah final show 2011» moment

FOR en dag det var igår! Stavanger, og mitt flotte fylke, viste seg fra sin aller beste side, og ALT gikk etter planen. Det var en utrolig dag og her er bildebevisene.

Vi overnattet på Rica Airport Hotel, og det er faktisk et av de bedre hotellene jeg har overnattet på. Rommene var flotte, det er jo de fleste hotellrom i dag, men maten dere. Maten! Det er den beste hotellmaten jeg har opplevd på lenge! Vi spiste en tre-retters meny mandag kveld som var nydelig (kunststykket av en dessert som du ser på bildet), og frokosten dagen etter var bare helt utrolig. Smoothier, ferskpressa vitaminjuicer og det største frukt og grønnsaksbordet jeg noen gang har sett. Helt utrolig bra! Det var så delikat dandert og var en opplevelse i seg selv.

Vi var litt av et team som dro på tur, og jeg MÅ få rette en stor takk til Region Stavanger og Innovasjon Norge som var med å gjøre dette mulig. Heidi Jeanette Nygård fra Region Stavanger er allerede blitt ei jeg skal jobbe videre med og vi har mange planer. For et fyrverkeri av ei kvinne! Her er hun sammen med Maren Wilberg Rostad i God Kveld Norge:

Vi hadde kapret helikopter for dagen og Helikopter Drift stilte opp tidlig tirsdag morgen for å fly oss til Preikestolen. Det er klart vi kunne gått opp, noe jeg gjerne gjør , men vi hadde en god del tungt utstyr og derfor fløy vi:

Til informasjon tar det to timer å gå opp til Preikestolen og en trenger ikke å være i spesielt god form. Det er svak stigning hele veien og den ligger litt over 600 m over havet. Virkelig verdt turen!!!!

Jeg hadde egen kamerakvinne med på tur og Linn Johnsen har jeg jobbet med før da jeg laget TV for TV Norge. Hun er bare nydelig og en utrolig hyggelig jente. Storkoste oss på tur og vi er fast bestemt på å jobbe mer sammen!

Hold dere fast, her kommer Preikestolen:

Jeg må innrømme at jeg ikke var like tøff som sist jeg stod på tuppen av Preikestolen. Da satte jeg meg ned på kanten og kikket utover….denne gangen ble jeg nervøs bare jeg nærmet meg en meter fra stupet. Gulp, KJERRING! Men det var en så fin dag at det var en nytelse!! Elsker min nye Helly Hansen jakke….måtte ha noe norsk!

Vi traff på to britiske turister som gikk ut på pynten for meg….bildet til høyre. De var på rundtur i Skandinavia for å slippe unna bryllupet i England. Skjønner de godt….det skrives og snakkes om det overalt og en er nesten lei før det begynner.

Vel nede fra Preikestolen stoppet vi innom flere severdigheter i Stavangerområdet, blant annet de Tre Sverdene. Disse er satt opp som minne over Slaget i Hafrsfjord og symboliserer fred og brorskap. De er over 10 meter høye faktisk og laget av bronse. Du ser de bak trærne….

Disse bildene er tatt fra Øver Holmegate, en fargeklatt i byen. Du MÅ smake sjokolade og kakao fra Sjokoladepiken om du er i byen! Beste ever!! Bak disken står denne karen og yter den beste service! Veldig koselig cafe!

NamNamNam

Vi filmet en del rundt i byen, og disse klippene blir en bakomfilm i samarbeid med Innovasjon Norge. Gleder meg til å klippe den filmen ferdig ! Den kommer nok ikke før i slutten av mai siden den må sendes etter Oprah er sendt i USA. Selvfølgelig her på bloggen!

Kokkene på Tango Bar og Restaurant ( min personlige favoritt i byen) tok godt imot oss som alltid. Kjartan Skjelde (i midten)er sjefskokk, og han er  programleder/kokk i NRK 1 programmet DEN NORDISKE SMAKEN som du kan se HER. Han er SUPERFLINK og broren til en av mine nærmeste venner.

Vågen i Sentrum over, Gamle Stavanger til venstre under og Sola Stranden til høyre.

Kamerakvinne Linn og jeg var helt utslitt etter en lang og travel dag. Derfor var gleder STOR når min mor inviterte på 3 retters før avreise. Det var kos det! Jeg var helt utslitt og sovnet som en stein. En ufattelig dag! Håper det ikke ble for mange bilder!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:19+00:00 26. mai, 2011|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , , , |33 Comments

33 Kommentarer

 1. Sissel Madsø Granvang 27. april 2011 at 08:02 - Reply

  Så herlige bilder! Håper reportasjen din blir KNALL! 🙂

 2. Lisegiseg 27. april 2011 at 08:18 - Reply

  Sponsede linker mon tro?

  • Trine Grung 27. april 2011 at 09:22 - Reply

   Nei faktisk ikke. Men samarbeidspartnere hadde jeg og det er gjort på den skikkelige måten. Innovasjon Norge og Region Stavanger er de eneste, resten er mine anbefalinger. Ikke betalt.

 3. June Sundet 27. april 2011 at 08:18 - Reply

  Wow, dette ser virkelig bra ut Trine! 🙂 Gleder meg til å se filmen!

 4. Elisanord 27. april 2011 at 08:18 - Reply

  Åh, jah det va litt av en dag.. Med mange moments og inntrykk kan eg tenke.. Spennende, og utrolig flott. Nydelige bilder.. Blir spennende det hær.. 😉 You go girle. 😉 Impressed.

  • Trine Grung 27. april 2011 at 09:23 - Reply

   Kan love deg at jeg enda tar inn alle inntrykk. Fantastisk dag og bare kjekt!

 5. Tone 27. april 2011 at 08:41 - Reply

  Dette blir fantastisk Trine, gleder meg til å se innslaget på Oprah og bakomfilmen. Du er superflink.

 6. Hilde 27. april 2011 at 11:34 - Reply

  Wow, for en vakker region!:-D. Fantastisk Stavanger reklame! Gleder meg virkelig til å se, bare vet det blir kanon bra! You go!!!!!

  Hilde

  • Trine Grung 27. april 2011 at 14:35 - Reply

   Takk kjære deg

  • Heidi P 26. mai 2011 at 08:41 - Reply

   Hei du Hilde!
   Hvor finner jeg bloggen din nå da? skulle lete etter den men fant den ikke hehe…

 7. Ann Cathrin 27. april 2011 at 15:16 - Reply

  Ååh- nå fikk jeg lyst til Stavanger- flotte bilder, og det blir sikkert enda flottere på film 🙂 Du er utrolig stilig på håret forresten! Blir artig å se opptakene etterhvert, og særlig på Oprah 🙂 Tøffe Trine!

  • Trine Grung 27. april 2011 at 16:17 - Reply

   Elsker Stavanger selv! Takk, damene på ChiHair i Drammen kan sakene sine….veldig fornøyd selv!

 8. kristinwallem 27. april 2011 at 16:03 - Reply

  Herlig! Stavanger / Rogaland har virkelig vist seg fra sin beste side disse dagene. Kjekt at det ble så fint vær til du skal vise frem Norge for hele verden 🙂 !

  • Trine Grung 27. april 2011 at 16:18 - Reply

   Vi var superheldige!! Vi hadde tre timer og det ble den dagen!

 9. Sigvarda 27. april 2011 at 16:05 - Reply

  Kult. Men er det ikke litt ekkelt å dra tilbake til Oprah, etter du kalte henne «kald som en fisk», og at du var så skuffet over henne at du gråt da du var der sist? Og hva skjer med det store prosjektet ditt med «Ellen»?

  • Trine Grung 27. april 2011 at 16:20 - Reply

   Ellen la jeg på is en periode…ble litt mye jobb den siste tiden. Nei, det blir ikke dumt. Mulig Oprah hadde en dårlig dag sist. Stor fan har jeg vært i 20 år uansett. Forandrer ikke det faktum…hvorfor så opptatt av det!?

 10. Lillian 27. april 2011 at 20:15 - Reply

  At opplevelsen var så som så forrige gang har vel mest med at drømmen var så stor! Denne gangen vet du hva du går til og kommer garantert til å få en kanon opplevelse. Enjoy, Trine! ☼

 11. Mette 28. april 2011 at 11:32 - Reply

  Åhhh – nå fikk jeg «hjemlengsel» – Stavanger er en fantastisk by! Har bodd i Drammen i 33 år – flyttet fra Stavanger som 12 åring men ser fremdeles på den som «hjemme» 🙂 Gleder meg til og se filmen – blir sikkert superbra! Også flott Norgesreklame da gitt!!

  • Trine Grung 28. april 2011 at 12:13 - Reply

   Drammen er jo gullbyen det og! Men Stavanger forblir i mitt hjerte •sukk•

 12. Ingeborg/surfer 30. april 2011 at 17:05 - Reply

  Flotte bilder var det. Fine Stavanger, _nesten_ like fin som trønderhovedstaden;)

  • Trine Grung 30. april 2011 at 17:27 - Reply

   Elsker Stavanger! Savner å bo der selvom jeg trives på Østlandet

 13. Heidi P 26. mai 2011 at 08:42 - Reply

  Gud så kult. Du er jo bare rå hehe… Ser du som du har kost deg ja…:-)

 14. Kevin Frøystad 27. mai 2011 at 11:53 - Reply

  Leste bloggen din, så kom denne til meg. Vet ikke hvor jeg har den fra og når, men uansett den passer deg Trine. 

  When the voice and the vision on the inside,
  become more clear and load then the opinion on the outside. Then you have
  something really big going on Accelerating. Keep on, Kev

 15. Bøtta Pedersen 28. mai 2011 at 14:59 - Reply

  Ikke la oss vente for lenge, nå da Trine. Jeg er utolmodig. Vil se nå 🙂

 16. Ingeborg 28. mai 2011 at 16:45 - Reply

  Bobler litt i magen min og, herlig dette <3

 17. dame 6. juni 2011 at 08:32 - Reply

  Veldig fine bilder, behagelige å se på. Norge er et fantastisk land!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits