Jeg er i Budapest sammen med HSH. HSH er hovedorganisasjonen for handel og tjenester i Norge og organiserer virksomheter innen varehandel, kunnskap, teknologi, reiseliv, service, helse, utdanning, kultur og frivillighet.

HSH arrangerer nettverk som jeg leder innen sosiale medier, og vi nettverksledere er nå på tur for å utvikle oss/dele erfaringer. Det er så spennende og jeg lærer masse. Både hvordan å bygge relasjoner, hvordan få mennesker til å fungere i gruppe, hva er det å være leder/tilrettelegger for en gruppe, definere min rolle i en gruppe og ikke minst hvordan vi relaterer oss til hverandre.

Det er mange ulike ledere på tur og ikke minst kunnskapsrike mennesker. Jeg har blogget om det mange ganger hvor høyt  jeg setter den gode samtalen hvor jeg lærer noe som menneske og utvikler horisontene mine. Da lever jeg, da får jeg energi.

Det som har overrasket meg er å hva det gjør med en når en virkelig må tenke ove hvordan en ønskes å oppfattes av en gruppe. Hvor ofte tenker vi over det før vi går inn i et rom med en del ukjente mennesker? Hvordan ønsker jeg at de menneskene jeg nå treffer skal tenke om meg når jeg går? Det er interessant å tenke på denne måten. Det krever en del men samtidig starter det noen prosesser i hodet.

Hvor mye husker vi av den første samtalen med et menneske? Hvor gode er vi til å lytte empatisk og se mennesket uansett jobb/bakgrunn/tittel? Er ikke det viktigere….? Å se mennesket for å bygge relasjon på et annet plan?

Jeg gjør det på denne Budapest-turen og kjenner hvor viktig det er. Det er godt voksne karer her som jobber med å utvikle ledere i store bedrifter og det er veldig interessant å høre hvordan de hjelper mennesker å se hverandre. Jeg koser meg! Det kommer MASSE bilder senere eller imorgen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.