Den gode relasjonen

Jeg er i Budapest sammen med HSH. HSH er hovedorganisasjonen for handel og tjenester i Norge og organiserer virksomheter innen varehandel, kunnskap, teknologi, reiseliv, service, helse, utdanning, kultur og frivillighet.

HSH arrangerer nettverk som jeg leder innen sosiale medier, og vi nettverksledere er nå på tur for å utvikle oss/dele erfaringer. Det er så spennende og jeg lærer masse. Både hvordan å bygge relasjoner, hvordan få mennesker til å fungere i gruppe, hva er det å være leder/tilrettelegger for en gruppe, definere min rolle i en gruppe og ikke minst hvordan vi relaterer oss til hverandre.

Det er mange ulike ledere på tur og ikke minst kunnskapsrike mennesker. Jeg har blogget om det mange ganger hvor høyt  jeg setter den gode samtalen hvor jeg lærer noe som menneske og utvikler horisontene mine. Da lever jeg, da får jeg energi.

Det som har overrasket meg er å hva det gjør med en når en virkelig må tenke ove hvordan en ønskes å oppfattes av en gruppe. Hvor ofte tenker vi over det før vi går inn i et rom med en del ukjente mennesker? Hvordan ønsker jeg at de menneskene jeg nå treffer skal tenke om meg når jeg går? Det er interessant å tenke på denne måten. Det krever en del men samtidig starter det noen prosesser i hodet.

Hvor mye husker vi av den første samtalen med et menneske? Hvor gode er vi til å lytte empatisk og se mennesket uansett jobb/bakgrunn/tittel? Er ikke det viktigere….? Å se mennesket for å bygge relasjon på et annet plan?

Jeg gjør det på denne Budapest-turen og kjenner hvor viktig det er. Det er godt voksne karer her som jobber med å utvikle ledere i store bedrifter og det er veldig interessant å høre hvordan de hjelper mennesker å se hverandre. Jeg koser meg! Det kommer MASSE bilder senere eller imorgen!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:18+00:00 30. mai, 2011|Categories: OPPLEVELSER|4 Comments

4 Kommentarer

  1. AnneBr 30. mai 2011 at 10:56 - Reply

    Viktig tema du tar opp her. Tror vi alle kan ta oss tid til å forberede tankene våre og være våkne og oppmersomme medmennesker. Takk for påminnelsen, jeg starter nå.

  2. Elisabeth 31. mai 2011 at 16:17 - Reply

    Utrolig viktig, og skulle vært pålagt alle ledere, og spesielt de innenfor helse 😉 Det å se menneske, bakenfor, sjela, og i det hele tatt bli kjent er positivt. Påfyll i hverdagen, og selvutviklende å jobbe med andre på denne måten. 😉 Flott, at du deler. Og kjekt å se at det gir så mye, når  man oppdager verdien i dette, og evner å se hele mennesket, så blir alt helt anerledes. Kos deg fantastisk mye Trine. Du e flott. ;-))))
    Klem.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits