Klarsynt er trendy

Noen ganger bråstopper en i butikken. Ikke på grunn av matdiskene og det som blomstrer i hyllene, men på grunn av overskrifter utenpå kulørt ukepresse! Jeg blir helt matt, rett og slett…..klarsynt?

Jeg er overbevist om at det finnes mer mellom himmel og jord enn det hvermannsen klarer å ta innover seg. Jeg er like sikker på at det finnes mennesker som har evner til å «se» eller «føle» energier mer enn folk flest. Alle kan lære seg disse teknikkene, det handler om interessefelt og og ønsket om å lære det.

Men, og det er et men her. Hva er poenget med å fortelle det til et kulørt ukeblad? Hva vil en oppnå? Jobber mammaen til Pia som klarsynt og trenger flere kunder? Jeg aner ikke om Jasmin innehar slike evner, men jeg må si jeg synes det er litt rart. Har det vært for lite oppmerksomhet i det siste? Hvorfor ønsker mammaen til en ganske kjent person å stå frem med dette? Har du noen ideer? Heier vi på det eller er det teit?

Salgstallene viser at vi forsatt kjøper disse bladene som «ingen»  kjøper. Jeg kjøpte selv Se og hør Weekend i dag og må si at de har fått en veldig fin layout inni bladet…..mye forandret siden sist jeg leste….som er en stund siden. Vi liker tydeligvis å lese om kjendiser. Men noen ganger går overskriftene over stokk og stein, og jeg undrer meg på om Jasmin er like glad for overskriften som desken har valgt denne gang. Ofte sier en noe i en bisetning, uten å tenke over at det blir den store overskriften dagen etter.

Hvorfor tror du hun stiller opp til dette intervjuet? Hva tanker gjør du deg om innholdet i saken når du leser denne overskriften? Jeg kjøpte ikke Her og Nå som hadde disse to på forsiden…..kun på grunn denne saken. Ble litt for dumt, uten at jeg sier at Pia eller Jasmin er dumme. Dette er IKKE et innlegg om de to, mer om saken i seg selv og det faktum at «alle» er klarsynte for tiden. Hva er greien med det?

By | 2011-05-20T17:56:41+00:00 20. mai, 2011|Categories: MIN BLOGG, YTRINGER|11 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits