La oss rocke toppen

Jeg begynner å bli voksen. Det vises når jeg hver fjerde uke entrer Chi Hair i Drammen  for å fjerne den gråe motorveien. Herrejemini….skal dette ingen ende ta? Er det «bare» nedoverbakke herfra? Skal en lage sølvstriper over hele topplokket for å slippe denne fargingen hver måned? Nope, ikke enda!

Jeg velger forsatt å farge i min opprinnelige farge, men må nevne i samme slengen at dette muligens er arvelig. Min far oppdaget sitt første gråe hår som nittenåring, og han var helt hvit som veldig ung. Hvit kan jeg leve med, det er kult og anderledes, men grå ettervekst er, og blir, stygt. Velger å se det positive i det…det er mange fine produkter som en kan skjemme seg bort med uten at det gråe forsvinner av den grunn.

Jeg har kort hår og skal føne håret med rundbørste? What? Jaja, vi får se om jeg får det til Kari!

Kari ( min medhjelper hos Chi) knipset i vei når håret var løftet for å ta inn Kina. Med snauklippet undercut funker sveisen for meg og er enkel å manøvrere i hverdagen. Lenge drømte jeg at krøllene jeg egentlig har skulle vise meg fra en feminin side, men jeg orker ikke. I min travle hverdag med trening og jobb må jeg har noe som er funksjonelt. Kjedelig? Tja, jeg heller mot praktisk. Gud der hørtes jeg voksen ut…praktisk! DET er kjerring det!

Nå skal helgen nytes og jeg må få gratulere Frederick med konfirmasjonen imorgen! Vi gleder oss til å feire deg trofaste leser . Smask!

By | 2011-05-06T21:29:09+00:00 6. mai, 2011|Categories: MIN BLOGG|6 Comments

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits