Madonna, Oprah OG meg!

Igår var en stor dag. Opptaket mitt gjort i Norge ble vist i det største showet Oprah Winfrey sitt team noen gang har gjennomført. Jeg fulgte nøye med på Twitter og andre nettsider for å få med meg reaksjoner og det tok ikke lang tid før de tikket inn. Skuffelsen blant nordmenn  i USA entret mobilen min. – Det ble vist så lite…..var en av reaksjonene. Reportasjen varte ikke lenge nok…..i følge de.

Ingen har på noe tidspunkt sagt at dette var en reportasje fra Norge som ville vare i flere minutter. Det skulle kun være et lite innklipp fra Norge, med meg, fra et ikonisk sted etter mitt ønske. Jeg valgte Preikestolen fra mitt lokalmiljø, og flere mente de knapt nok så steinen.

Jeg har ikke sett programmet enda. Jeg sendte mail til TV 3 i går for å høre hvor langt bak Norge ligger. Håper jeg får svar i løpet av dagen og vil oppdatere dette innlegget med datoen HER : ______.

Jeg vet ikke hva nordmenn i USA hadde ventet seg men jeg blir litt trist i dag. Jeg er stolt over å blitt spurt to ganger om å være med i verdens største talkshow! Kan en ikke glede seg litt på andres vegne for en gangs skyld og ikke skrive – var det alt? En hel måned ble det jobbet med prosjektet og her må det nevnes at jeg sitter alene med alt. Jeg har regi, planlegging av reise, produsentansvar og hovedrolle. Manus måtte skrives til en «Behind the scenes» film, som blir vist her på bloggen min og hos Visit Norway . Det krevde mye jobb og koordinering fra min side, og ingenting gjorde seg selv. Men men…..ingenting er visst bra nok, heldigvis var dette bra nok for meg!

Madonna introduserte min lille snutt  i Oprah sitt finaleprogram. To av mine heltinner. Oprah og Madonna. Mitt navn nevnt i samme setting og begge titter på en videosnutt av meg. Uansett hva hvermannsen måtte mene så feirer jeg idag med en fridag og masse kjekt på tapeten. Dette er stort for meg og jeg er stolt.  Tommelen opp for de som våger og tørr å drømme! Carpe Diem folkens!

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits