My Buda and some Pest

Budapest-turen jeg hadde med HSH er den beste turen jeg ha hatt på flere år! Bra faglig innhold, gode samtaler, masse latter, herlige kollegaer…i det hele tatt den perfekte jobbtur.

En spesiell takk til reiseleder Mikael Joelsson. Klubb Budapest (vi bestemte oss for det nettverksnavnet) gleder seg til å treffes igjen. Byen Budapest var en opplevelse. FOR noen bygninger, og en arkitektur som Norge aldri har vært i nærheten av. Vårt «lille» slott i Oslo falmer ved siden av enkelte av smykkene i Budapest.

Her snakker vi slott dere! Eller Parlamentsbygningen er dette, men likevel….er den ikke fantastisk i solnedgangen? Folkene som var på tur var nettverksledere og ansatte i HSH. Les mer HER. Her er noen av de som var med som bidro til gode samtaler og mye morro:

Her er noen bilder av bygninger og ting jeg knipset på veien:

Til høyre i bildet ser du REKA. Vår morsomme og veldig oppdateringsvillige guide. Det var ikke måte på detaljert informasjon vi til enhver tid fikk, i tillegg når vi var på ølbryggeriet som vist på dette bildet. Homo Roland var sjef i bryggeriet…..han het det…..

Bildebevis på navnet til bryggerikaren…..jeg lo så jeg trillet

Katinka inspiserer øltønnene og ølet var faktisk veldig godt. Jeg liker vanligvis ikke øl, men det var noe annet når en hører om og tester ferskt øl.

Denne kirken var spesiell. Sprengt inn i fjellet….

Her var takterassen vår på ZARA hotell (veldig bra hotell, anbefales):

Utrolig flott by!

Vi sprang på et kinesisk ektepar som giftet seg….vakkert. Mikke gliser fornøyd, vår reiseleder.

Og jeg gliser enda mer fornøyd! Jeg gleder meg til mer påfyll og energi fra Klubb Budapest! Jeg stemmer for fjelltopp ved neste nettverksmøte!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:16+00:00 1. juni, 2011|Categories: OPPLEVELSER|Tags: , , , , |4 Comments

4 Kommentarer

 1. sissel_granvang 1. juni 2011 at 08:17 - Reply

  Ja det er min yndlingsby! 🙂 og det er plent umulig å gå seg bort der. Til og med uteliggerene smiler og hilser – har aldri følt meg tryggere noen plass 🙂

 2. Anne Karin 1. juni 2011 at 14:13 - Reply

  Har hørt mye bra om Budapest men aldri vært her selv. Spennende arkitektur og mye kultur å oppleve her siest det, så Budapest står på ønskelisten, helt klart! Minner kanskje litt om Praha.. Der reiser min datter i september og bosetter seg de neste 6 år for å ta medisint utdannelse, gjett om det blir mange turer til Praha da!?;-)
  Flotte bilder Trine, og man kan godt se at du STORKOSER deg!
  Klem klem

 3. mujeres 5. juni 2011 at 11:09 - Reply

  Veldig fine bilder! Ah, Budapest er en fantastisk by!

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits