Trening- hva er det?

Jeg må skjerpe nebbet….jeg skryter på meg at jeg har blitt så flink til å trene, men for tiden strekker ikke tiden til! Jeg MÅ få tid til trening, det gir energi og tid til ettertanke. Jeg fyller på begeret som tømmes fort i en travel hverdag.

Morgentrening er det beste for meg. Stå opp, drikke 5-8 dl vann, ikle seg treningstøy og ut med musikk på ørene. Da suser jeg rundt i skogen her hvor jeg bor og finner glede i det meste. Spesielt lukten og roen. Ikke si det til noen, men jeg har en fast bergknaus hvor jeg «danser» i 15 minutter. Hvis noen, mot formodning, skulle se meg ville de nok ledd godt. Jeg tror jeg er Adil der jeg danser med full guffe på ørene…men neida, det er nok bare Trine.

Jeg har noen favorittlåter om dagen og disse rocker ørene på runden min. Har du du noen musikktips til joggeturer? Skrive en kommentar!

Her er mine:

 1. Rasmus – Natteravn
 2. Wyclef Jean- Trying to stay alive
 3. Jeremih & 50 cent – down on me
 4. Bucketheads – The Bomb
 5. Like a G6- Like a G6
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2016-05-19T11:24:10+00:00 1. juni, 2011|Categories: PERSONLIG|17 Comments

17 Kommentarer

 1. Liller Gold 1. juni 2011 at 16:59 - Reply

  dårlig tid til trening er bare en dårlig unskyldning. om ikke annet kan ett par knebøy og armhevinger gjøre susen ;*

 2. Post 1. juni 2011 at 17:15 - Reply

  Takk for tips! Her er to tips fra meg: Kevin Rudolf – I made it og  Chipmunk – Champion!

  • Trine Grung 1. juni 2011 at 21:04 - Reply

   Takk!

   • Hilde 2. juni 2011 at 21:12 - Reply

    Ikke å forglemme vårens feel-good sang: Cee Lo Green – Bright lights bigger city som i tillegg til de to andre gir meg en kjempe-boost på trening 🙂

 3. Helen 1. juni 2011 at 17:15 - Reply

  Eg bruker Queen for tida. Men eg går, verken joggar eller spring. 

 4. Siv 2. juni 2011 at 08:37 - Reply

  Hei Trine!
  Her  er noen av mine treningssanger som gjør at man gir litt ekstra 🙂
  Muse – Uprising (denne MÅ jeg høre alltid)
  Madonna – Hung Up
  Gwen Stefani – What you waiting for
  Britney Spears – Womanizer
  Midnight Oil – Beds are burning
  Nickelback – Gotta be somebody
  Guns N Roses – sweet child of mine

  Ha en fin treningsøkt og god langhelg

  Siv

 5. Analmli 2. juni 2011 at 08:41 - Reply

  Musikken jeg bruker når jeg er ute å løper er game låter fra 93 og oppover.Salt and pepper,Dr Alban,Enigma,Justin Timberlake,la bouche,Corna-T,Rednex,Snap,Akon remix.Alle disse er så bra å løpe til.Jeg har økt distansen min for hver gang jeg er ute.Takker være mange av disse sangene.Ønsker deg masse lykke til med musikk valget.Ha en fin fri uke.klemmer.<3

 6. Karolina 2. juni 2011 at 08:45 - Reply

  Er veldig glad i en sang som heter restlessness, men husker ikke hvem som synger den! 🙂 ellers så liker jeg David Guetta til mine joggeturer 🙂

  • Trine Grung 2. juni 2011 at 09:49 - Reply

   Guetta er konge! Elsker den siste m Snoop Dogg og han

 7. Am 2. juni 2011 at 09:19 - Reply

  Jeg har mange,bl.a.;Lady Gaga med Judas,Snoop Dogg med Sweat,Tinie Tempah fest,Eric Turner med Written in the stars.J-Lo med On the floor.Ørene mine får mye fin musikk under treningen:-)

 8. sissel_granvang 2. juni 2011 at 09:47 - Reply

  Rondo Veneziano gir meg energi og mentalterapi 🙂

 9. Linn 3. juni 2011 at 14:53 - Reply

  Jeg hører på min yndlingsartist, Kristin Chenoweth*. Siden jeg gjør mest tøying/pilates øvelser passer tempoet meg bra. Adele’s «Make You Feel My Love», «Someone Like You» og «Rolling In The Deep» funker også, det samme med litt Dolly Parton og Lady Antebellum sin «Need You Now».

  *Siden jeg vet du så Oprah’s siste episoder var det hun som sang «For Good» da Morehouse mennene kom på scenen. Vel verdt en titt på youtube 😉

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits