Modellen Trine Grung? HJELP

Hva i alle dager har jeg takket ja til? Modell, jeg? Jeg er altfor imøtekommende og hyggelig noen ganger….jeg er vel den som er minst opptatt av å fronte det ytre. La meg heller spille på humor og grimaser, da snakker vi ei som flirer foran kamera.

Men Tove Rudi hos Agape-Brud spurte så pent og hadde mange spennende planer/ideer, jeg klarte rett og slett ikke å si nei! Nå MÅ jeg ta fatt på treningen for kjolene må jo passe! Det er forresten en stor fordel at Agape har kjoler til alle anledninger og ikke minst i alle størrelser. Tove sendte med meg tre ulike i dag og gjett om jeg ble glad. Her er den ene…fine sko og ikke sant?

Forutenom lukrativ (hehe) modellkontrakt med Agape i dag så var jeg innom Gastronomisk Institutt. Fikk smake maten til de som kan å lage mat. WOW….jeg har ikke ord, selvom det «kun» var et smørbrod vi fikk servert. Det er noe med sammensetningene av smaker når en kan å svinge vispen samtidig som jeg er lett å imponere når det kommer til kulinariske opplevelser. Eier ikke selv noe særlig kunnskap om emnet, men vil gjerne lære!

Jeg skal arrangere en blogg-tur til Stavanger i september og sjefen på Gastronomisk Institutt inviterte oss tilbake da. Nå kan bloggere bare begynne å glede seg for dette blir en kulinarisk høydare!!

Her er de som laget maten til oss i dag. Gutta heter Simon Liestøl Idsø og Adam Schive Bjerck. Simon har vært på GI i overkant av et år, han kom rett fra læretiden sin på Nero i Stavanger, han er den minste, og yngste, av gutta. Adam har nettopp begynt på GI, og er også på junior landslaget. Jeg stjal med meg bekledningen når de gikk…hihi. Nå kan jeg late som og bløffe på meg ferdigheter ved grytene. Jeg er en reser på å late som!!

Jeg vet, jeg hadde kledd å være kokk. Blåfargen er av den heldige sorten for egen del….enig? Hihi….Uansett, takk for denne gang Stavanger! Gleder meg allerede til neste gang som ikke blir lenge til!!
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:12+00:00 7. juni, 2011|Categories: OPPLEVELSER|11 Comments

11 Kommentarer

 1. sissel_granvang 7. juni 2011 at 20:31 - Reply

  Den som bare hadde så flotte bein som du har!!!! 😀

  • Trine Grung 7. juni 2011 at 20:56 - Reply

   Å tusen takk!! Bør kanskje vise de oftere da….!

   • sissel_granvang 8. juni 2011 at 11:05 - Reply

    Ja-  de burde ligge i kryss over hele blog’en! 🙂

 2. Ane Hagen 7. juni 2011 at 20:32 - Reply

  Håper vi bloggere som allerede bor i Stavanger og får være med?? 😉 Synes du er superflott akkuratt slik som du er jeg Trine, trenger vel ikke trene noe du?? DE BENA da gitt!! *misunnerlig* Gleder meg til fortsettelsen 🙂

 3. Inger 8. juni 2011 at 07:28 - Reply

  Åhh det sorte antrekket var lekkert, på en lekker dame!!! Er det å få kjøpt på Agape??

  • Trine Grung 8. juni 2011 at 10:53 - Reply

   Jepp! Stemmer det 🙂 flinke damer som designer alt selv!

 4. Randi 8. juni 2011 at 21:32 - Reply

  Så fin du var. Og så kom du etter stengetid, det var jo ikke fair.. *ler*  Ja, Tove Rudi e svært overbevisende og full av engasjement. =) Linket innlegget ditt opp til facebookgruppen vår, hope u dont mind? Hilsen fra Randi ved Agape- Stavanger.

 5. Bergen 9. juni 2011 at 07:00 - Reply

  Han til venstre heiter Adam Schive Bjerck!!!:)

 6. dame 9. juni 2011 at 13:58 - Reply

  Bra idé! Dette var virkelig flott. Du har virkelig talent!

 7. Tina Tveot 15. juni 2011 at 18:42 - Reply

  Artig å se bildet av en venn av meg på blogge din! ( Adam ) 🙂

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits