Rockering er tingen

Imorgen setter Fotballfrue (Caroline Berg Eriksen) og jeg oss i bilen og retter nesten mot Grimstad. Vi skal planlegge neste års store event med Ada i Stine Sofie Stiftelse, og ikke minst skal vi rocke med rockering for en god sak. Se her:

Jeg skulle øve meg på å rockeringe forrige uke og lånte datteren min sin. Det gikk ikke så bra for å si det mildt! For et styr….det er IKKE som å sykle for å si det sånn. Igår var jeg innom en sportsbutikk og fikk prøve meg på en slik som vi skal bruke i Grimstad….DA gikk det bedre. Les gjerne mer om eventen HER.

Jeg har bestemt meg for at dette må foreviges med film, sikkert mange som IKKE får det til og hva er morsommere enn det på film!? Bor du i nærheten MÅ du tar turen innom. Du får deg litt trim, kjøper deg en ring og støtter samtidig en god sak. Kommer du så stikk bortom å si hei! Sees vi på det blide Østland?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

By | 2015-05-31T10:10:10+00:00 8. juni, 2011|Categories: OPPLEVELSER|2 Comments

2 Kommentarer

  1. Sverre Paaske 8. juni 2011 at 18:40 - Reply

    …rock i vei for en meget god sak!

  2. Aina 9. juni 2011 at 09:43 - Reply

    Håper ikke du gjorde som meg…. Når jeg først fikk fart på ringen, rocket jeg i 20 min….. AUAUAU….dagen derpå!!! Gul og blå!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Mine nettkurs

BLOGGKURSET: Lær alt om blogging
bloggkurset
mockupss-facebook

FACEBOOKKURSET: Lær å bruke Facebook

Kategorier

hits