Imorgen setter Fotballfrue (Caroline Berg Eriksen) og jeg oss i bilen og retter nesten mot Grimstad. Vi skal planlegge neste års store event med Ada i Stine Sofie Stiftelse, og ikke minst skal vi rocke med rockering for en god sak. Se her:

Jeg skulle øve meg på å rockeringe forrige uke og lånte datteren min sin. Det gikk ikke så bra for å si det mildt! For et styr….det er IKKE som å sykle for å si det sånn. Igår var jeg innom en sportsbutikk og fikk prøve meg på en slik som vi skal bruke i Grimstad….DA gikk det bedre. Les gjerne mer om eventen HER.

Jeg har bestemt meg for at dette må foreviges med film, sikkert mange som IKKE får det til og hva er morsommere enn det på film!? Bor du i nærheten MÅ du tar turen innom. Du får deg litt trim, kjøper deg en ring og støtter samtidig en god sak. Kommer du så stikk bortom å si hei! Sees vi på det blide Østland?
Legg gjerne igjen en kommentar:

kommentar(er)

Kvinne som våger?

Vi har alle livserfaringer, kan mine hjelpe deg å våge mer? Jeg deler på mail

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.